reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

dokładnie. ja staram się nie myśleć o porodzie, chociaż czasem złapie mnie ten czający się strach :) ale go odganiam..
udało mi się dodzwonić do Instytutu by się umówić i godzina 13.30 jest dla mnie zabójcza! jakby nikt nie pracował.. ech.. teraz Paweł musi się zwalniać, a przecież każdy dzień teraz na wagę złota, bo po porodzie było ich więcej..

pippi - ciepło i słoneczne już podobno w czwartek :) 28 stopni podobno

reklama
to i tak masz fajnie, że możesz pozwiedzać :-)
u mnie w szpitalu mogę sobie tylko na recepcję wejść :-( moja ginka mówi, że kiedyś robiła wycieczki, ale zrezygnowali, bo często było tak, że wszystkie sale zajęte przez rodzące i trzeba było wracać z kwitkiem

to i tak masz fajnie, że możesz pozwiedzać :-)
u mnie w szpitalu mogę sobie tylko na recepcję wejść :-( moja ginka mówi, że kiedyś robiła wycieczki, ale zrezygnowali, bo często było tak, że wszystkie sale zajęte przez rodzące i trzeba było wracać z kwitkiem
tutaj też nie dają gwarancji, ale mówi, że coś tam zawsze mogą pokazać.. zresztą szkoła rodzenia też chodzi zwiedzać.. mam nadzieję, że akurat się "wstrzelę" w jakiś wolny moment :)

Hej Kochane :-) dziś wreszcie pospałam :-) tylko jedna pobudka na siu siu :-) o 12.30 idę do ginka :-) chociaż od 14 przyjmuje ale tam jest zasada "kto ostatni" Mailuj Konwalianka Silvia Niczko Mimi Pippi Maqnio Patrycjaa Wisieńka Psocia Anulki Balkan i wszystkie mamusie których nie wymieniłam śle buziaki na Dobry dzień :*** wrzucam foteczke pokoiku który mój znajomy malował dla dzieciaczka :-)

Uploaded with ImageShack.us

Ostatnia edycja:
Hello z rana!

ja znowu śpię w nocy jak susueł.... i punktualnie o 8.30 się budzę.... :) najwyraxniej mój organizm czuje, że musze się wyspać na zapas....

Veronika, Ty się tak dziewczyno nie nakręcaj - współczuję Twoim znajomym z takim traumami porodowymi, ale Ty ich po prostu nie słuchaj - każdy inaczej przeżywa - przypomnij sobie tylko badanie glukozy - dla mnie i dla wielu innych dziewczyn to było sobie kolejne badanie, może nie najprzyjemniejsze, ale nic dramatycznego - a kilka z nas mdlało, wymiotowało itp - a badanie to samo....

poczytaj sobie w wolnym czasie - https://www.babyboom.pl/forum/ciaza-porod-polog-f14/porod-na-wesolo-7030/ - spojrzenie na poród z tej weselszej strony.....

U mnie za oknem szaro, ale dla mnie to akurat dobrze - nie ciągnie mnie tak na dwór.....

Ja szpitala zwiedzać nie będę..... i patrząc ostatnim razem, jaki tam mają przerób nie sądzę, żeby takie wycieczki organizowali.... chyba, że w ramach szkoły rodzenia....

a Mateusz czka..... :)

Witam u mnie sllonce swieci i jest cieplo:-)
Okropna mialam noc nad ranem skurcze mnie obuzily, cale szczescie ze mam wizyte w czwartek:tak:
Wydrusia &&& a jaki piekny pokoik:-)
Weronika nie nakrecej sie i tak nas to nie ominie a niepotrzebnie sie martwisz:tak:
Pippi u mnie tak samo nie ma zwiedzania:no:
Konwalianka ja jeszcze stracha nie mam, staram sie myslec pozytywnie ;-)

Hej Kochane!!!

sisiter
&&&&&& za wizyte z Rózinka trzymamy tak mocnoooooo:* pokoik super:) przepraszam cie, ale juz wczoraj nie dalam rady wejsc na gadu - z wiadomych powodów.
wisienka tulam cie mocno Kochana!!!juz niewiele zostało:*
balkan pogoda jak ta lala:) wszystkim lezakujacym zycze takiej brzydkiej pogody, a dla tych co sa mobilne oczywiscie dużo dużo sloneczka :)
anula do czwartku to jeszcze chwilka:)

u na s w szpitalu nie ma zwiedzania ani zadnych odwiedzin. moje "szczescie" ze polezalam tam chwile i zdazylam pozaglądac we wszystkie katy:)

milego dzionka brzuszki!!!!

Maqnio juz tylko jutro i zobaczymy co powie ;-)jutro przyjdzie lozeczko a jeszcze Ł mnie wkurzyl mowie mu ze pojedzie odebrac mi wyniki a ten nwet nie wiedzial gdzie robilam a tyle mu o tym mowilam a poza tym zawsze robie tam. Wczoraj juz nie pojechal bo gral od 13 do 19, glodna bylam ale nie mial czasu wiec zjadlam kanapki, pozniej glodna nie byla zrobil wielka porcje a ja nie zjadlam bo mnie mdlilo i juz obrazony. Zawsze tak jest nie slucha ja glodna on nie robi ja najedzona on robi i pozniej sie czepia i zawsze ze sluchawkami na uszach:wściekła/y:
ja nie wiem jak u nas na porodowce ale wiem jak na ginekologii bo tyle lezalam wiec wiem czego moge sie spodziewac...

Ostatnia edycja:
witajcie brzuchatki
ja wczoraj odwiedzilam IP w szpitalu bo popoludniu mały nie ruszal sie lezalam, chodzilam na czworaka, jadlam, pilam i nic i jakis dziwny brzcuh był wiec wieczorem pojechalam z mezem dla spokoju ze wszystko ok, serduszko bije, ktg mi zrobili, o dziwo polozne i p. doktor byli mili, wypytala sie mnie co i jak bylo w pierwszej ciazy co teraz sie dzieje, i kazala sie oszczedzac no i liczyc ruchy dostalam druk ze szpitala a za tydz ide na usg
ale jakby to bylo bez zmartwien, dziecko sie rusza to mam inne zmartwienie, biore clitrimazolum w tabletkach dopochwowych i ma jakis rozowy nalot na podkladzie, czy to z tych tabletek czy jakies pasma krwi to sa, dziwnie wyglada jakby wlasnie troche krwi, zmienilam wkladke i zobacze co dalej
a generalnie Asie rodzilam w 35 tyg i powiem Wam ze sie martwie im blizej 35 tc, no ale nie ma co sie nakrecac zeby nie wykrakac
zycze milego dzionka i zaraz poczytam co wczesniej naskrobałyście

reklama
anula trzymam kciuki, zeby u gina byo wsio dobrze!! bedzie na pewno!!! co do facetow to moj tez ciagle wszystko robi na opak - taki gatunek:)
go1na obserwuj koniecznie, oby to nie byla krew, jakby co to na ip koniecznie, trzymam kciuki!!!!

Do góry