reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

Hanami, też zazdroszczę tej odskoczni - my tez tak chceiliśmy, ale życie zadecydowało inaczej.... :(

właśnie skończyłam internetową szkołę rodzenia.... :) chyba jeszcze ze 3 razy obejrzę..... może wtedy bez strachu będę do własnego dziecka podchodziła.... :)

reklama
Oj drukareczki moje :-)
Patrycja super wieści
Emka ja rozchylałam wargi i delikatnie czyściłam. Tylko nie chusteczkami ale wacikami wodą, a czasem wodą z mydłem- w ekstremalnych sytuacjach. Nika cała i zdrowa i nigdy uczuleń ani zakażeń nie miała. Higiena dziewczynki jest według mnie bardzo prosta, może dlatego, że sama jestem dziewczyną i wiem jakie są odczucia. A z chłopakiem za cholerę nie wiem jak sobie poradzę. Mam nadzieję, że instynkt zadziała ;-)

oj ale mi sie oko zamknęło:) pewnie przez to niespanie w nocy:)
patrycja super, wiesci!!! tylko jak mogli sie tak pomyslic, dla was oczywiscie to super, ze nastapiła pomyłka, ale sam fakt, ze w tak waznej sprawie dali plame. no nic - najwazniejsze ze wszystko jest dobrze:)
hanami iwtaj po urlopowej przerwie, super! najwazniejsze ze wypoczełas!
balkan ja sie własnie tak przymeirzam do tej wirtualnej szkoły, napisz prosze jakie wrazenia:)

Pippi ja mam fotelik maxi cosi , niestety nowka kosztuje. mam dokladnie ten Maxi Cosi Pebble - Tosia.pl

kociatka balagan to maly pikus w porownaniu z tym ze niedlugo bedziesz juz z rodzinka.
uwazaj na siebie.

patrycja super wiesci. brak slow jak mozna sie tak pomylic.
hanami super wypad. odpoczynek sie nalezy.
Aniaa ja zamiezam nosic takie majtochy.

No wlasnie ja sie caly czas zastanawiam nad tymi galotami. Z jednej strony mi sie wydaje tak jak juz ktos pisal, ze co mi moze pomoc upychanie tluszczu i faldek w gaciach... a z drugiej strony jak patrze jaki mam teraz duzy brzuch to ciezko mi uwierzyc sa szanse ze bedzie kiedys taki jak przed ciaza. Ale chyba kupie te majtki, bo na pewno nie zaszkodza, a skoro sa szanse ze pomoga to warto sprobowac;-)

Ania na pewno nie zaszkodzą. Tylko trzeba poczekać aż skończy się gojenie gdyż najczęściej są to majty nie przepuszczające powietrza. A cipka po porodzie potrzebuje go bardzo dużo

ja myślę, że zamiast majtochów - o ile nie będzie przeciwskazań - najlepiej zacząć robić brzuszki i generalnie ćwiczyć - skóra spokojnie może wrócić na swoje miejsce - wiem, bo sama schudłam 15 kg i cały nadmiar skóry się skurczył.....

a ja byłam u lekarza, który stwierdził, że wszystki jest w porządku, ale..... nadal powinnam leżeć.... :) ja kocham tą przezorność lekarską.... jak wyjdzie jałowy posiew i na USG wspazanie do Pessara to w przyszły piątek mam iść do szpitala założyć Pessar - i znowu może mnie czekać upojny weekend w szpitalu - bo NFZ zwraca za 3 doby - to chore jakieś....

Maqnio, co do wirtualnej szkoły - najpierw spróbowałam z tą bezpłatną - całkiem nieźle... ale i ak się chyba z położną umówię....

reklama
Do góry