reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipiec 2011

wydruska zartujesz ze sie omylili u Patrycjii :/ dziewczyna malo co zawalu nie dostala a to pomylka mogla byc? smiechu warte :wściekła/y:

reklama
Em_ka też mówie że debile jak nic... Tyle nerwów stresu... dla kobiety w ciąży to podwójny szok
;/ Iwonuś ja czekalam chyba tydzień... Ja mam jutro wizytę :-) ciekawe ile Niunia waży i jak się ma :-)

Ostatnia edycja:
iwonuś wyniki są na drugi dzień
biedna Patrycja to się nastresowała na darmo, no ale najważniejsze, że to fałszywy alarm - oby kolejne badania to potwierdziły

dziewczyny macie już fotelik samochodowy? albo robiłyście rozeznanie, które są najlepsze? kurcze to taka ważna rzecz, bo os tego zależy bezpieczeństwo, a ja zielona jestem w temacie...
tak sobie myślę, że będzie już przecież potrzebny przy drodze ze szpitala do domu:eek:

Iwonuś może zdjęcie Pysiaczka mi ginek zrobi jak ładnie poproszę :-)
Pippi ja do wózka będę miała fotelik,ale jak na wyjście pożyczam od kumpeli z firmy JEDO... mi dużo osób polecia MAXI COSI praktycznie w większości sklepów... ponoć najbezpieczniejszy...

Witam Was lipcówki dawno mnie nie było :zawstydzona/y: ale mieliśmy remont w domu i jakoś tak zeszło mam nadzieje ze u Was wszystko w porządku i z dzidziusiami tez :-) buziaki dla wszystkich mam

Pipi, wydrusia dzięki za odp, jeszcze zadzwonie do przychodni jak to u nas jest..

Ja mam fotelik dopasowany do wózka ABC Desing, i uważam że też jest bezpieczny... do córeczki miałam Coneco też był OK. Głównie kierowałam się tym abym mogła zakładać go na stelaż wózka.

wydrussia właśnie o maxi cosi słyszałam, że dobry i Recaro podobno zbiera ostatnio nagrody, tylko wtedy trzeba by adapter do wózka, bo do mojego wybranego by nie pasował... ale już wolę, żeby do wózka nie pasował, a żeby był sprawdzony, bezpieczny do jazdy samochodem... jestem w kropce :baffled:

Asia witaj :-) co u ciebie, jak maleństwo?

reklama
Do góry