reklama
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
Dziewczyny jutro mam badanie obciążające glukozą, czy wyniki będą zaraz na drugi dzień, czy trwają dłużej? Bo mam w piątek wizytkę i mam nadzieję że do tego czasu zdąże odebrać wyniki...
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Em_ka też mówie że debile jak nic... Tyle nerwów stresu... dla kobiety w ciąży to podwójny szok
;/ Iwonuś ja czekalam chyba tydzień... Ja mam jutro wizytę :-) ciekawe ile Niunia waży i jak się ma :-)
;/ Iwonuś ja czekalam chyba tydzień... Ja mam jutro wizytę :-) ciekawe ile Niunia waży i jak się ma :-)
Ostatnia edycja:
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
w takim razie życzę samych dobrych informacji i żeby dzidzia pokazała ślicznego buziaczka :-)
iwonuś wyniki są na drugi dzień
biedna Patrycja to się nastresowała na darmo, no ale najważniejsze, że to fałszywy alarm - oby kolejne badania to potwierdziły
dziewczyny macie już fotelik samochodowy? albo robiłyście rozeznanie, które są najlepsze? kurcze to taka ważna rzecz, bo os tego zależy bezpieczeństwo, a ja zielona jestem w temacie...
tak sobie myślę, że będzie już przecież potrzebny przy drodze ze szpitala do domu
biedna Patrycja to się nastresowała na darmo, no ale najważniejsze, że to fałszywy alarm - oby kolejne badania to potwierdziły
dziewczyny macie już fotelik samochodowy? albo robiłyście rozeznanie, które są najlepsze? kurcze to taka ważna rzecz, bo os tego zależy bezpieczeństwo, a ja zielona jestem w temacie...
tak sobie myślę, że będzie już przecież potrzebny przy drodze ze szpitala do domu
wydrussia91
Iwonuś może zdjęcie Pysiaczka mi ginek zrobi jak ładnie poproszę :-)
Pippi ja do wózka będę miała fotelik,ale jak na wyjście pożyczam od kumpeli z firmy JEDO... mi dużo osób polecia MAXI COSI praktycznie w większości sklepów... ponoć najbezpieczniejszy...
Pippi ja do wózka będę miała fotelik,ale jak na wyjście pożyczam od kumpeli z firmy JEDO... mi dużo osób polecia MAXI COSI praktycznie w większości sklepów... ponoć najbezpieczniejszy...
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
Pipi, wydrusia dzięki za odp, jeszcze zadzwonie do przychodni jak to u nas jest..
Ja mam fotelik dopasowany do wózka ABC Desing, i uważam że też jest bezpieczny... do córeczki miałam Coneco też był OK. Głównie kierowałam się tym abym mogła zakładać go na stelaż wózka.
Ja mam fotelik dopasowany do wózka ABC Desing, i uważam że też jest bezpieczny... do córeczki miałam Coneco też był OK. Głównie kierowałam się tym abym mogła zakładać go na stelaż wózka.
wydrussia właśnie o maxi cosi słyszałam, że dobry i Recaro podobno zbiera ostatnio nagrody, tylko wtedy trzeba by adapter do wózka, bo do mojego wybranego by nie pasował... ale już wolę, żeby do wózka nie pasował, a żeby był sprawdzony, bezpieczny do jazdy samochodem... jestem w kropce
Asia witaj :-) co u ciebie, jak maleństwo?
Asia witaj :-) co u ciebie, jak maleństwo?
reklama
wydrussia91
Asiu witaj :-)
Pippi ja tak jak i Iwonuś patrze żeby w stelaż wszedł i pasował :-)
Pippi ja tak jak i Iwonuś patrze żeby w stelaż wszedł i pasował :-)