reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Witam porannie wstalam juz bo siostra ma byc z ciocia przywiesc mi troche rzeczy,planowalam nastawic pranie bo sie nazbieralo a siostra rozwiesi ale ja a zlosc pogoda okropna tylko czekac az padac zacznie:wściekła/y:moj wczoraj byl na juwenaliach ale weocil o polonocy zeby rano wstac na zajecia, wszedl do mnieszkania a ja nic nie mowie a on na to to no co tak wyglada Łukasz M po 2 piwach ja nadal nic a on Tak wyglada Łukasz M po 3 piwach i tak doszlo do 7:szok:na szczescie nie byl jakis tam pijany wykapal sie i poszedl spac a dzis rano juz poodkurzal;-)
Konwalianka ja najczesniej snie ze rodze ale dzis topil mi sie szary chomik wylowilam go wysechl i byl bialy:-)pozniej pojawilam sie w domu i kazdemu dawalam prezenty. Trzymam &&&&&&& za wizyte:-)
Mailuj z netam chyba kazdy ma tak samo ja wl na chwile i siedze wieki:zawstydzona/y:
Wczoraj siedzialam sporo bo szukalam w sklepach internetowych wozka i juz sama nie wiem...

reklama
Witajcie z rana ;) u mnie pada deszczyk moze i lepiej bo duszno mi bylo... ahh ten pokoj na poddaszu... nie moglam zasnac moze kolo 2 dopiero sie udalo, mama mnie obudzila bo musze jechac doniesc dokumenty a tak mi sie nie chce ze szok ledwo sie podnioslam z lozka tak mnie krzyz boli i sama nie wiem czemu bylo ok jak sie kladlam mam nadzieje ze przejdzie...u mnie chyba sie zaczelo nogi puchna...mam nadzieje ze to tymczasowe bo jak tak do konca mam miec to nie wiem jak to zniose ...

Milego dzionka zycze wszystkim :*

Dzień dobry brzuszki i mamusie:)
Usiadłam na chwilę jakaś zapuchnięta na oczach bo dopiero wsatałam, spałam dziś jak zabita hehe Obudzili mnie panowie od gazomierzy w momencie jak mi się śniło że zalewam swoją i sąsiadki łazienkę ( to przez to Wielkanocne zalanie pewnie heh). Dzis idę do ginki po przedłużenie zwolnienia, może od razu zgodzi się mnie przebadać bo w sumie w piątki nie przyjmuje. A jak nie to we środę najdalej pójdę. Mała dziś czkała w pachwinie gdzieś a przed wczoraj nad pępkiem - i bądż tu mądra jak ona leży hehe wierciocha. Wczoraj tez odebrałam paczkę ze sklepu int. PatiMaks, m in., przewijak, termometr do ucha, szczotkę do butelek i smoczków typu T.Tepee i pierdołki inne. Prawie skompletowałam wszystko.Jeszcze trochę pościeli - brak mi prześcieradełka do wózka

Witajcie !u mnie rowniez pochmurnie i chlodniej ale w sumie sie ciesze bo ostatnio dobijal mnie ten gorac,sestinko ,konwalianko zycze udanych wizyt,no dzisiaj chyba wszystkie mialy dziwne sny to moze na zmiane pogody ,mi sie snilo ze ktos mnie badal i mowi ze jest rozwarcie na dwa cm,potem sie znalazlam w szpitalu i szykowali mnie juz do cc,a ja mowie do nich ze jeszcze nie czas ze to dopiero 30 tc,no i na koncu chodzilam gdzies od sali do sali ,rety ale sie wystraszylam bo naprawde realistyczny bardzo sen to byl:)Anula ale sliczny kacik dla maluszka ,my dopiero w czerwcu bendziemy robic taki kacik,Mailuj nieprzemeczaj sie z tymi planami swoimi,co do internetu to prawda straszy zabieracz czasu ciezko sie odciagnac ,musze pomyc podloge ,lece bo jak dluzej posiedze to ciezko sie oderwac ,milego dzionka zycze :)

Hello z rana - no może troszkę późniejszego.... :)

U mnie też pochmurno - rano jeszcze padało - ja to sie cieszę, bo może to kłaki topolowe zmoczyło i nie będę miała całego dywanu w wacie..... Dziś mam sprzątanie i prasowanie, więc się będę mogła w ładzie i porządku leżeć przez najbliższe dni - dopóki znowu mi się mieszkanie niezawaci topolowo.... :)

Ja dla odmiany cały dzień w necie, bo musze brakujące rzeczy pozamawiać....

I zastanawiam się co do pościeli, czy lepiej zamówić kołderkę i poszewki, czy też kupić taką ładnieszką pikowaną kołderkę, której się nie obleka poszewką, tylko całą pierze..... nie wiem, co wygodniejsze....

witaj balkan! ładniejsza pikowaną- super ale ja postawiłam na kołdrę plus poszewki na zmianę. Wydaje mi się że łatwiej będzie utrzymać w czystości, a jak się jedna powłoczka znudzi to zmienic na inną- no musisz juz sama zdecydowac

hej Mamuski!!

a za mna kolejna masakryczna noc, moze ze 2 h pospalam, juz nie wiem co sie dzieje, spac nie moge, w kazdej pozycji mi źle a jak juz zasne to same koszmary dramata jakis eh..do tego od wczoraj leje, mze to idobrze, bo roslinki odżyją.
oszqrde ciesze sie ze wizyta udana
konwalianka &&&& zacisniete:)
anulka kącik przepiekny:)
balkan:* jak tam samopoczucie Kochana???
mailuj wspolczuje przygody
wyderko :* na mily dzien:*
reszte mamusiek sciskam :)

WItam porannie przy platkach sniadaniowych :-D
ja wczoraj mialam strasznie pracowity dzien w domu, do samej 24:00 na nogach (czego skutki dzisiaj odczuwalne-choler*ne biodro :/) zabralam sie za te nalesniki po mexykansku, czasochlonne danie ale wszyscy sie nimi zajadali az sie zdziwilam ze D zjadl cos, co zawieralo kukurydze (bo salatki z kukurydza np nie dotknie :confused:) az sobie dzisiaj do roboty wziac jednego :-D
pozniej zabralam sie za prasowanie sterty ciuchow i poscieli i spedzilam na balkonie 2,5 h sluchajac muzyczki, az mi nogi do tylka wchodzily. Zadzwonilam tez do mamy to jak jej powiedzialam ze prasowalam 2,5 h to z wielkim zdziwieniem odparla: ,,przeciez ty nigdy nie prasujesz rzeczy, przynajmniej ja ciebie nigdy nie widzialam" :-D no wiec po tylu latach bez prasowania zaczelam to robic i nawet przyjemne :-D ahhaha
u nas zapowiada sie ladna pogoda ale zadnych planow nie mam, mialam sie przemeldowac ale trzeba tyle papiurow ze zostawie to na przyszly tydzien i przy okazji zapisze sie do tej szkoly rodzenia, zobacze jak to wyglada, jak mnie bedzie nudzic to przestane chodzic (bardziej dla zabicia czasu niz z potrzeby bo nudzi mi sie strasznie :/ )

oszqrde ja jestem mlodsza od ciebie ciazowo o 3 tyg ale malutka tez przbiera pozycje, z ktorych ksztaltow nie da sie okreslic :-D i caly czas sie zastanawiam jak ona sobie tam siedzi ulozona bo cholercia prawe zebra to mi tak zdniata ze nie wiem czy to glowka czy nozki.. :-D

a wlasnie, mialam sie was zapytac, moze ten temat byl juz poruszany 1000 razy no ale zapytam jeszcze raz.
Wczoraj jak bylam w sklepie na zakupach zaczelo mnie kloc (jakby ktos mi igly wbijal) na dole, tak jakby w sama szyjke a pozniej bardziej z tylu) nie wiedzialam co mam ze soba zrobic bo ani sie ruszyc ani usiasc. Zastanawialam sie czy moze mala mi na chwile ucisnela czy to macica ma swoje skurcze takie dziwne czy moze cos innego. Pozniej zaczelam sie schizowac ze moze mi sie szyjka skracac zaczela i ze moze pojade na IP...:baffled: na szczescie po chwili przeszlo, nie wiecie co to moglo byc?

Ostatnia edycja:
emka moze szłas szybko albo maleństwo konczynki wyprostowało wprost w Twoją szyjkę- ja mam to od czasu do czasu- bolesne jak bolesne ale mega nieprzyjemne

reklama
sestina konczynki ? :-D :confused: ja bylabym prawie pewna ze jest glowka w dol :-D , nieprzyjemne to bylo i to bardzo, ale bardziej bolesne niz uciazliwe :dry: a tak mi juz napiera na dole ze ledwo co z ubikacji wyjde i za sekundke znowu ide i nic kompletnie nie sikam, nacisk jest tak duzy ze przy kazdym kroku ja czuje ... ciekawe co bedzie za miesiac czy 1.5, chyba w pampersie bede chodzic :-D

Do góry