Anula1989
Fanka BB :)
Witam porannie wstalam juz bo siostra ma byc z ciocia przywiesc mi troche rzeczy,planowalam nastawic pranie bo sie nazbieralo a siostra rozwiesi ale ja a zlosc pogoda okropna tylko czekac az padac zaczniemoj wczoraj byl na juwenaliach ale weocil o polonocy zeby rano wstac na zajecia, wszedl do mnieszkania a ja nic nie mowie a on na to to no co tak wyglada Łukasz M po 2 piwach ja nadal nic a on Tak wyglada Łukasz M po 3 piwach i tak doszlo do 7na szczescie nie byl jakis tam pijany wykapal sie i poszedl spac a dzis rano juz poodkurzal;-)
Konwalianka ja najczesniej snie ze rodze ale dzis topil mi sie szary chomik wylowilam go wysechl i byl bialy:-)pozniej pojawilam sie w domu i kazdemu dawalam prezenty. Trzymam &&&&&&& za wizyte:-)
Mailuj z netam chyba kazdy ma tak samo ja wl na chwile i siedze wieki
Wczoraj siedzialam sporo bo szukalam w sklepach internetowych wozka i juz sama nie wiem...
Konwalianka ja najczesniej snie ze rodze ale dzis topil mi sie szary chomik wylowilam go wysechl i byl bialy:-)pozniej pojawilam sie w domu i kazdemu dawalam prezenty. Trzymam &&&&&&& za wizyte:-)
Mailuj z netam chyba kazdy ma tak samo ja wl na chwile i siedze wieki
Wczoraj siedzialam sporo bo szukalam w sklepach internetowych wozka i juz sama nie wiem...