reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Balkan mozliwe ze byly odczuwalne, ale pewnie nie za duzo bo ja mieszkam na obrzezach madrytu i nic nie czulam.

co do prania, prasowania ciuszkow to ja jeszcze z tym poczekam do czerwca. Pare rzeczy mi jeszcze brakuje, najwazniejsze to posciel do lozeczka, przescieradlo, pieluchy i smoczek, reszte mozna dokupic w razie potrzeby.

reklama
Ostatnia edycja:
Wisienko ja kupiłam łóżeczko KLUPŚ z Żyrafką - tu jest najtańsze More4kids - Wózki dziecięce, Zabawki, Lalki Barbie, Klocki Lego, Ubranka, Foteliki. Znane marki: Chicco, Fisher Price, Graco, Mattel, Hasbro. i dowóz wyszedł za darmo. jeszcze go nie widziałam bo poprosiłam żeby pojechało na budową dopiero w przyszły piątek.
Ja leże bo tak mi spuchły nogi, ze misię rozstepy na kostce porobiły :szok: To pewnie z nadmiaru emocji. Teraz leżę z syrkami do góry a Nika lata wokól mnie. Fajnie jest mieć córkę.

naklejki naklejone teraz moge pochwalic sie kacikiem malego :)
to kacik na przewijak SL279425.jpg
a to jak widac kacik do spanka:)SL279424.jpg

mailuj to mamy chyba takie samo lozeczko. Ja mam takie z zyrafka z szuflada, ale szczerze mowiac to szuflada mnie rozczarowala. Juz dawno zamowilam caly komplet tych mebli z zyrafka na allegro, bo jak ogladalismy w sklepie to drozsze byly.
Anulka sliczny kacik dla bobasa!

Anula, super! Maly ma swoja "oaze" :)
Konwalianka, jesli chodzi o sklepy internetowe, b duzy wybor jest w babystyle.pl. Oprocz tego niektore rzeczy zamowilam w Krasnalolandii (fajne lozeczka turystyczne) i wszystko.dla.dziecka.pl.

reklama
Sestinka dziękuję za troskę. Bardzo mnie dokochałaś :-) To wszystko przez siedzenie przy kompie;-) Miałam rozmowę z ginem w środę, bo mama zobowiązała mnie do tego bym doinosła sama na siebie, że nogi mi puchną. Mama boi się gestozy. Ale ginek serdecznie pozdrowil mamę lekarkę i powiedział, że stopy to normalka, niepokojące są inne częsci ciała- szczególnie twarz i małe stawy ( paluszki). Teraz trochę zezlo i jadę zobaczyć co tam w piaskownicy czyli w moim nowym saloie ;-) Jak wrócę i wrzucę fotki to zrozumiecie o co mi chodzi :-)
Anulka a czemu Ciebie rozczarowala ?

Do góry