reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

mailuj każdej z nas przyda się każda dodatkowa odrobina "dokochania":) U nas się chmurzy od jakiejś godziny. Małż kima po pracy a obiecał mi zrobić parę domowych napraw-i znów się odwlecze. Usmazyłam juz na jutro mielone. Dziś natomiast rozkoszowałam się ziemniak plus koperek plus zsiadłe plus jajka sadzone;)

reklama
Cześć dziewczynki dawno mnie nie było, ale jakoś nie znajdowałam czasu aby do was zaglądać mam nadzieję że u Was wszystko wporządku i że jeszcze mnie nie zapomniałyście ;-) Śle buziaki i życzę dla wszystkich miłego wieczorku :-)

A ja pojechałam zrobić zdjęcia remontu i pochwlic małza za robotę i ...utknęlam na parkingu przed domem. Zapomniałam telefonu i Czarek wrocił po moja komorkę do domu. Jakis trzech gówniarzy imprezowało na parkingu w samochodzie i w tym czasie walnęli swoimi drzwiami w nasze drzwi. Ja wszystko widziałam bo siedzialm w środku. Okazało się, że to nie ich samochód, bez ubezpieczenia itd. Wezwalismy police i dwie godziny zajęło wyjaśnianie sprawy. Pojechali na izbę wytrzeźwien. Możemy dochodzić swojego z powództwa cywilnego. Ciekawe co nam jutro zrobią z autem jak wyjdą?

Anulka, bardzo ładny ten kącik.. naprawdę super!
mailuj Ty to masz przejścia, naprawdę ...

ja właśnie wróciłam od koleżanek - troszkę się podbudowałam, bo powiedziały, że ładnie wyglądam :tak:, odwiedziłam tez znajomą z pracy i opowiedziała co się tam dzieje, podczas mojej nieobecności, a dzieje się sporo.. nie wiem czy będzie do czego wracać..ech

hej babeczki!

Anulka, sliczny kącik, nie moge sie napatrzeć, moja malutka nie będzie miała takich bajerów na ścianie:) a przynajmniej nie w mieszkaniu, może kiedys w domku,a le do tego jeszcze długa droga:)

mailuj, takie gówniarze sa najgorsi..czasami aż strach jak się taką grupke słyszy i widzi jak sie zachowują..

Aniaa, no ta szuflada w zestawie żyrafki, to w sumie nie szuflada tylko taki pojemnik na kółkach..też sie zastanawiałam nad tym łożeczkiem, ale zrezygnowałam z powodu własnie tej szuflady... ja lubie takie dopasowane heh :-) no hcyba że ktoś szuflady nie potrzebuje, tak to łożeczko bardzo ładne, ale mnie tam każdy schowek się przyda:)

konwalijanka, mnie tez się gęba śmieje jak ktoś mi mowi że dobrze wygladam i że małutko przytyłam heh, to takie podbudowujące :-)

Dzieki dziewuszki:) no oby malemu sie spodobał:) nie jest jeszcze tak jak powinno byc tzn po mojej mysli ale musi to wystarczyc nie ma wyjscia:) ja znowu zasnac nie moge ale co sie dziwic jak o 11 wstalam hehe

witajcie porannie,
u mnie popadało w nocy.. mam nadzieję, że już w ciagu dnia nie będzie.. dzisiaj mam kolejna wizytę u lekarza - ciekawe co nowego powie :)
powiem Wam, że miałam koszmar i nie wiem skąd się wział, bo nie oglądałam żadnego filmu ani nie myślałam o niczym złym, ale śniło mi się, że jak poszłam do toalety to odkryłam wkładkę całą we krwi.. ale się wystraszyłam! skąd to się bierze, to nie wiem..

Powiedzcie mi- mobilne mamusie, czy jeszcze prowadzicie auta? Ja staram się na dłuższe trasy już nie jeździć, ale czasem mi się zdarza i trochę się obawiam, bo jednak jak się mały wierci, to trochę odwraca moją uwagę...
Miłego dnia kochane, oby był słoneczny:-D

Hej dziewczyny:-) konwalianka życze miłej wizyty ....a co do mobilnośći to ja bede jezdzila do konca nie mam wyjscia ....na koniec kwietnia nawet stłuczke zaliczyłam pierwszy raz w zyciu a jezdze juz tyle lat:dry:

reklama
Konwalianka nie zbadana jest psychika ciężarówki i źródła horrorów;-) Widocznie tak hormony się przemieszały. ja zawsze mówię, ze sny spelniają się na opak. Więc najbliższe krwawienia spowodowane będą porodem pewnie ! ja dzisiaj mam żelazny plan robót i wyłączam kompa na cały dzień. Bo tu coś sprawdzam, tu sprawdzam w necie a godzinki lecą.
Więc Życzę Wam miłego dnia i do Wieczora. U mnie kropi uroczy deszczyk i nie jest gorąco. Chce się żyć :-)

Do góry