reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hej Kochane właśnie wstałam bo obudził mnie dźwięk kosiarek ;/ kurcze no ;/ jak zobaczylam pogoda za oknem to mi się przykro zrobiło :-( bo wczoraj M. miał mnie zabrać jakieś piękne miejsce a tu deszcz a dziś jak jest w pracy to śliczna pogoda :-( Corin Kochana wiem że dasz sobie radę ale tak jak mowi Mailuj nie możesz sama się nią zajmować tylko cała rodzinka... teraz będziesz miała dzidzie więc jej też potrzeba poświęcić troche czasu... ale wierze w Ciebie :**

Za wszystkie wizyty trzymamy mocniutko kciuki

reklama
Problem w tym, że do poludnia tylko ja jestem w domu. Mąż wraca w prawdzie tak szybko jak tylko się da, ale to nie zmnienia faktu ze pół dnia jesteśmy we dwie. Takie rzeczy jak pranie czy zakupy i tak spadają na mnie, więc siłą rzeczy...

Dobra, jakoś to ogranę. Miałam chwilę zalamania. Poprostu mam już trzecie dziecko, a "zaraz" urodzi się czwarte i tak chyba musze na to patrzec.

Witajcie !Corin zgadzam sie z Wydrusia napewno dasz rade mimo ze sytuacja jest ciezka.A u mnie szok ,wstaje z rana patrze przez okno a tam bialo ,sniegu napadalo:confused:teraz to juz prawie stopnial ale zimno jest .Tak patrze na swoj suwaczek ze to juz 29 tydzien ,jeszcze dwa tygodnie i zaczne 8 miesiac ,fajnie ;-)

Corin sprawdż czy w okolicy nie ma grupy wsparcia dla opiekunów. Wiele można nauczyć się od tych, którzy opiekują się dłużej. Podsumowując w takiej opiece, prowadzę taka grupę kilka lat, najważniejszy jest dystans i humor i nie branie niczego do siebie osobiście. Dasz radę!

jak usłyszałam w TVN24 ,że w Koszalinie pada śnieg myślałam,że ktoś sobie jaja robi. Ale wyjrzałam przez okno i :szok::szok::szok::szok: Chyba wiśnia, która kwitnie koło mojego domu własnie przemarza :-(

Ostatnia edycja:
Jakiegos zlosliwego psikusa zrobila nam ta pogoda:dry:juz sie przyzwyczailam do tego ciepelka a tu prosze ,jak na zlosc ,ale miejmy nadzieje ze to byl tylko jednorazowy incydent z tym sniegiem i niedlugo znowu bendzie sloneczko i po 20 pare stopni:tak:ja jutro mam wizyte u lekarza ciekawe co dobrego powie ,niestety musze isc do tego co nielubie ale trudno.ostatnio robilam Coombsa,miejmy nadzieje ze nic sie niedzieje tak jak ostatni wynik,a ja trzymam kciuki za dzisiejsze wizytujace:)

reklama
Dziewczyny jak to jest z tą czkawką maleństwa? Bo któraś z was napisała, że to znak, że ma jeszcze niezbyt dobrze rozwinięty układ pokarmowy. Czy to prawda?? Bo mi do tej pory wydawało się, że jak kociatka pisała, że to znak, że ćwiczy płuca maleństwo, a więc bardzo dobrze.... jak to jest?

Do góry