reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Też bardzo bym tego chciała.. tylko tak tyci tyci przed:):)

Ja też was wszystkie bez wyjątku całuję mocko! oj niedługo te nasze malutkie stópeczki słodkie bedziemy wycałowywac.. no tak, niedlugoo niedługo, a ja dalej nie mam wózka i łozeczka! czasami wolalabym żeby ktoś to zrobił za mnie:):)

reklama
Dziekuje wam za wczesniejsza rozmowe:* pomogla przeprosilam go poplakal sie i wiecej nie skrzywdze go za bardzo mi na nim zalezy... poprostu musialam z kims pogadac a dzieki wam zrozumialam ze moge duzo stracic...

dodi zdazysz jeszcze kupic, tylko koniecznie musisz pojac meska decyzje i sie zdecydowac:)
anulka super, ze juz lepiej:*
sister :* i tak Kochamy bardziej:*

dobrej nocy brzuszki!!

maqnio Taka mam nadzieje, że zdążę:):)

Anulka, szczera rozmowa zawsze pomaga:) widzisz, czasami dobrze posłuchać opinii, nawet obcych osób i spojrzec na swoja sytuacje świeżym okiem:)

witajcie
poczytałam Wasze historie i powiem Wam ze nie zazdroszcze, w kazdym malzenstwie sa mniejsze lub wieksze zgrzyty, ja juz o swoich nie bede pisac
ciesze sie ze u Anulki juz sie wszystko wyjasniło

ja dzis odwiedzilam IP w poludnie bo mialammale krwawienie, brazowe plamy na bieliznie, wszystko jest ok z łożyskiem i dzidkiem no ale cos musialo tam peknac jakis naczynko bo małe krwawienie w srodku było
a potem mala nas meczyla zeby na wycieczke pojechac wiec wybralismy sie nad nasz lubelski zalew pochodzilismy troche mala zaliczyla kilka placów zabaw i była happy, u nas sniegu nie było ale slonka tez super pogoda na rower i wypad do lasu
dodi ja tez nie mam wozka i chyba tez kupie uzywany albo nowy ale ponizej 1000 zł mi na wsi nie trzeba niewiadomo jakiego wozka zwykly, skladany w spacerówke bez udziwnień, ja tez uwazam ze steliryzatory, odciagacze i inne duperele nie wiadomo czy sie przydadza teraz nei ma z tym problemu zawsze mozna kupic jak zajdzie potrzeba
ja karmilam mala piersia długo i np wyparzalam w wodzie butelke ktora słuzyla do przepajania tylko a potem była juz wieksza kaszki, deserki i tez było, odciagacz pewnie sie przyda ale na razie nie kupuje i tak jak piszecie malutkiedziecko moze sie obejsc bez udziwnien kto ma kase niech wydaje, dla malego najwazniejsze sucha pieluszka, pełny brzuszek i kochajaca mama
dobrej nocki

Monisia :*** My bardziej Kochamy:**
Gon1a popieram :-) nic maluszkom nie jest tak potrzebne jak miłość pełny brzuszek i sucha pieluszka :-)

gon1a, tez jestem tego zdania:) wole kupić dla dzidzki zabaweczkę, albo cos naprawde przydatnego:) to nie znaczy, że neguję kogoś kto kupuje te rózne sprzęty, bo to sprawa indywidualna, no i nie ukrywajmy, zależaca od grubości portfela hehe..
No ja mam upatrzony wozeczek używany, za tysiaka ze spacerówka i fotelikiem w komplecie..ale i tak troszkę mi szkoda tyle kaski na wózek, bo nie wiem czy potem nie bedę chciała kupic na wiosnę lekkiej spaceroweczki:) oj dylematy mam nieziemnskie he

Ja też nie mam wózka ani łóżeczka jeszcze... Łóżeczko mamusia z tatusiem nam kupują :-) a wózek po urodzeniu :-) Uciekam spać Kochane:** dobranoc i buziaki w brzusiaki dla wszystkich :*

reklama
Do góry