reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Cześć Ptysie no ja musze sie pochwalic ze juz poltora dnia nie odczuwam swedzenia od czasu do czasu cos tam zaswedzi ale to juz nie to co bylo daj Panie Boze ze to koniec meki mej myszy ...
Chcioalam sie Waszapytac Czy Wy przy chodzeniu odczuwacie czasami taki bol w dole miednicy ? Jakby krocza? Kurcze wybralam sie dzisiaj na zakupt ale ten bol byl na tyle nie przyjemny ze czolgalam sie jak zolwik ii postanowilam dzisiaj jak pisalam Maqnio zostac w domku ...

reklama
Dodisia :*** Hej Kochana :-) ale Misia będzie się cieszyć :-)
Niczko super że ustąpiło swędzenie :-) ale teraz musisz uważać :-) Ja też tak mam z tym kroczem... czasem czuje jakby ciągnęło w dół;/ odpoczywaj Kochana :*

dziewczyny piszecie o tym bolu w kroczu, czy boli was tez przy siusianiu jak na kibelku siedzicie? bo ja czasami jak usiade to mi sie wydaje ze na pol pekne:-)
tak samo jak biore corcie na rece (sa takie sytuacje, np, niose ja do lozeczka jak zasnie itp) to tez mam wrazenie ze Gabrys zaraz dolem wypadnie.
Jak o taki bol chodzi to chyba mamy to samo

witajcie
u mnie piekne słonko ale zimno,leniuchuuje nic nie robie bo niewiadomo czy to krawawienie sie nie pojaiw po raz kolejny i czekam na wiesci od siostrzenicy ktora mature dzis zdaje
i po raz kolejny dziosla mnie bola jak ja tego nie znosze brrrr
Dziewczyny jak to jest z tą czkawką maleństwa? Bo któraś z was napisała, że to znak, że ma jeszcze niezbyt dobrze rozwinięty układ pokarmowy. Czy to prawda?? Bo mi do tej pory wydawało się, że jak kociatka pisała, że to znak, że ćwiczy płuca maleństwo, a więc bardzo dobrze.... jak to jest?
moj maly ma czkawke pare razy w ciagu dnia i wlasnie ponoc cwiczy plucka tez tak czytalam i ze nic zlego sie nie dzieje dziecku
Hello Dziewczyny!
Sorry, że się nie odnosze do Waszych postow, ale źle mi się na telefonie klika...
Niestety w posiewie rosna bakterie, wiec mi Pessara nie zaloza - musze się najpierw wyleczyc, a potem znowu sprawdza i pewnie bedzie za pozno na Pessar... :(
Czekam jeszcze na Usg i mnie wypisza. No i czeka mnie lezenie :(
Buziaki

Basieniak- moje po sterydach na rozwoj pluc zaczelo czkac jak najete, wiec to raczej objaw cwiczenia plucek niż niewydolnego ukladu trawiennego...
trzymam kciuki zebys wyszla jak najszybciej ze szpitala, pozdrawiam

dodi z tymi wozkami to tak wlasnie bywa ze kupisz duzy drogi a potem sie okaze ze na wyjazdy przydalby sie mniejszy lzejszy u nas tak było, spacerówke mam po Asi całkiem dobra tylko ja wyprac bo zakurzona i nie cce inwestowac w wozek 2000 bo i po co, ja mieszkam pod Lublinem wiec na spacerki po parku chodzic nei bede tylko tyle co pod domem z dzidziem i tez sklaniam sie za uzywanym

co do bolu mi brzuch sie nie spina ale pobolewa tak jak na okres samym dolem i czesto jak sie poloze a nie jak chodze, biore wtedy nospe i tyle

gon1a widze ze tez bedziesz wozek prala:-)
ja sobie na czerwiec zaplanowalam pranie wozka i fotelika jak cieplo bedzie i bede juz po egzaminach.
dodi a Twoja corcia miala urodziny? bo moja tez rowerek dostala na urodzinki ale jeszcze z rezerwa do niego podchodzi

Niestety mnie tu zostawiaja. Szyjka jest miekka i coraz bardziej się skraca... Lekarz powiedzial, że mnie zostawiaja, bo jakby mi wody odplynely, to lepiej, zebym byla w szpitalu...

Dziewczyny, ja nie chcę jeszcze rodzic - Mateusz wazy 1300 g to za malo, żeby bezpiecznie się urodzic :( trzymajcie za nas kciuki

witam:-) w koncu nadrobilam wszystko od wczorajszego popludnia. Okropnie spalam maly sie rzucal, nad ranem jak zawsze brzuch platal mi figle a nad ranem mdlilo mnie.
Moj poszedl na zalupy, wczorak Marzenka narobila mi smaka na frytki, dzis ma je robic. A teraz czekam na nutelle:-D
Corin dasz rade, gdy mieszkalam z rodzicami opiekowalismy sie ciocia z mazdzyca,nie dalo sie dotrzec do niej,nawet pampersy miala a zyla prawie 90 lat, ciezko bylo ale da sie pzrejsc.
Weronika ciesze sie ze juz dobrze;-)
Mailuj co bysmy bez Ciebie zrobily:-)
Gon1a oby krwawienia juz nie wrocily;-)
Balkan bedzie dobrze;-)
Pippi odpoczywaj ile sie da:tak:
Wydrusia a u mnie kiepska pogoda:-(
Dziewczyny trzymam kciuki za wizyty:-)
Reszte goraco caluje;*
A wczoraj jeszcze poszedl nam przewod od pralki,a zaworu nie dalo sie zakrecic bo tez sie zepsul jak na zlosc i zalalo nam lazienkie, dobrze ze sasiad pomogl

Niestety mnie tu zostawiaja. Szyjka jest miekka i coraz bardziej się skraca... Lekarz powiedzial, że mnie zostawiaja, bo jakby mi wody odplynely, to lepiej, zebym byla w szpitalu...

Dziewczyny, ja nie chcę jeszcze rodzic - Mateusz wazy 1300 g to za malo, żeby bezpiecznie się urodzic :( trzymajcie za nas kciuki
trzymam &&&&&& za ciebie i maleństwo:*

reklama
no trzeba sie wziasc do jakies roboty w pokoju syf jak nie wiem kurze dywan i moze pomysle co tu wykombinowac w pokoju dla malego...trzeba uplanowac kacik dla niego juz wiem gdzie bedzie lozeczko stalo ale cos ze scianami trzeba zrobic wezme ostatni zasilek i kupie farbe bede z moim malowac chyba mam nadzieje ze w 100zl sie zmieszcze.

Do góry