reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hello Dziewczyny!
Sorry, że się nie odnosze do Waszych postow, ale źle mi się na telefonie klika...
Niestety w posiewie rosna bakterie, wiec mi Pessara nie zaloza - musze się najpierw wyleczyc, a potem znowu sprawdza i pewnie bedzie za pozno na Pessar... :(
Czekam jeszcze na Usg i mnie wypisza. No i czeka mnie lezenie :(
Buziaki

Basieniak- moje po sterydach na rozwoj pluc zaczelo czkac jak najete, wiec to raczej objaw cwiczenia plucek niż niewydolnego ukladu trawiennego...

Ostatnia edycja:
reklama
Basieniak czkawka to bardzo dobry objaw. Trzeba się z niego cieszyć !
Balkan dobrze, że masz opiekę i że bakterie wyszły teraz bo jest czas żeby je porozwalać! Trzymam kciuki za to rozwalanie i za maluszka! A Pessar może okaże się niepotrzebny jak bakterie znikną.

hej Babelki!!!

u nas sniegu zero, ale za to ziabek nie z tej ziemi, i pewnie moje truskawy zamarzły..eh

corin przytulam i wierze ze wszystko sie ułozy:*
mailuj rekoma i nogami popieram twoj dekret:)
konwalianka mnie przy pełnym pecherzu tez bardzo boli i kłuje.
balkan trzymaj sie cieplutko:*
sister przytulaski no dobry dzien:* jak spałyscie?

a ja nie wiem czy Moja niunia ma czkawke..albo nie potrafie jej wyczuc.

ze wszystkie wizytujace brzuszki &&&&&&&&&&&&&& !!!!!!!!!!

całej reszcie mamusiek cmokasy!!

a i napisałam sms-ka do margerity czy wszystko u nich ok, bo długo jej nie ma.

Ostatnia edycja:
witajcie kochane :-)
ja tak na chwilę wpadłam, bo zdecydowaliśmy trochę przedłużyć wolne i poleniuchować u rodzinki jeszcze do końca tygodnia, więc dopiero wracam na stałe od poniedziałku
ale że stęskniłam się za wami :tak:to dorwałam się na moment do kompa

widzę, że mam ok 80 stron do przeczytania, więc wyzwanie nie lada, pewnie nie dam rqady wszystkiego, więc byłabym baaaardzo wdzięczna jakby ktoś naskrobał co tam z najważniejszych wieści ostatnio??????

widzę, że balkan ma przygodę ze szpitalem... przykro mi kochana :-( trzymaj się dzielnie i Mateusza też trzymaj, chociaż dobrze, że to już koniec 7 msc - chyba prawda?

a co u psotki? wypuścili ją, wszystko dobrze?

resztę mamuś gorąco ściskam i pozdrawiam :-)

pipi psotka na szczescie cała i zdrowa w domku w dwupaku, tylko dzis ma dodatkowe ktg:) poza tym majowe lenistwo i rozterki brzuchatek jak co dzien:) wypoczywaj jak najwiecej:)

Siostrzyczko :** My się troszkę nie wyspałyśmy ale nie jest źle :-) położymy się później :*
Balkan Kochana dasz rade :-) my Lipcóweczki jesteśmy silne :-) nie poddajemy się :-)
Pippi witaj Słońce :* Jak u Was? wszystko ok ?:-)

Hej cieżaróweczki kochane :*
Ja niedawno wstalam bo poszlam spac kolo 3.
Musialam odpokutowac za swoje zachowanie tzn. wynagrodzilam mojego za nerwy ktore mu przysporzylam zalozylam ponczoszki i komplet bielizny z pasem do tego szpileczki i dalej mozecie sobie wyobrazic co sie dzialo hehe normalnie tak go kocham ze szok:)
Dziekuje wam jeszcze raz ze wylalyscie na mnie kubel zimnej wody pomoglo:*
Zycze milego i slonecznego dnia;*

wydrussia :* witaj
tak, wszystko dobrze, mała rozpycha się we wszystkie strony, głównie na boki ;-)ja staram się korzystać z wyjazdu i dużo czasu spędzać na świeżym powietrzy, chocć pogoda ostatnio niestety nie rozpieszcza.... no ale nic, pewnie w naszym stanie lepsze to, niż upały
wyniki mam dobre, choć hemoglobina już na granicy normy :szok: więc mam wcinać szpinak, pietruchę i buraczki, na ostatniej wizycie pokazała mi lekarka gdzie mlutka ma plecki, pupę, nóżki i rączki, więc już wszystko wiem co gdzie mnie kopie :-D
no i teraz już mam się pokazywać u mojej gin co 2 tygodnie... wy też tak macie teraz częstsze wizyty?

reklama
Hej babeczki! U nas dziś tez chłodno i zaraz chyba zacznie padać, brrrr...

Corin, jesteś twardka i dasz sobie rade, tak jak ktos juz pisal tutaj... Dobra kobieta jesteś! :-) ooo tak ci pocukruje:)

mailuj masz rację, wymieniac dziewczyny po nickach to nielada zadanie:) ja tam nigdy nie zapamiętałabym kogo mam wypisać, więc zawsze mówię ogólnie hehe:) idę na latwiznę:)

Przyszedł rower dla Misi, oczywiście w częściach, teraz muszę jechać do taty, żeby jej go złożył zanim wróci z przedszkola, bo się dziewczyna nie doczeka..i pewnie sie nieźle wkurzy jak zacznie padać i nie będzie mogla na nim pojeździć heh

Anulka, dobrze że optymizm wrócił... no no nieźle zaszalałaś!! należało mu się:)

spadam z tym rowerkiem:) bedę pożniej buźki

Ostatnia edycja:
Do góry