reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

ZNALAZLAM Mleko ukwaszone Acidofilne !!! :) zaraz sie podmylam ... jeju jakie chlodniutkie ulga dla mej myszki !!! Sestinko jestes ZLOTA
Boje sie ze moj Waldi to cos podlapie :(.... przeciez wszelakiego rodzaju takie infekcje to niebezpieczne w ciazy .... :(
Ale mowie wam jak oblozylam sobie tym zakwaszonym lekiem myszke az mi dreszcze przeszly JAKA ULGA !!! bo prosto z lodowki ... :| mam nadzieje ze to pomoze to jest to mleczko ---> TSM MLEKO UKWASZONE ACIDOFILNE NATURALNE ŁOWICZ 250G - sklep WOLĘ WYGODNIEJ!

reklama
oby z czasem wszystko minęło Vero:) sama kiedyś dłuugo walczyłam z tym świństwem. Na pewno złe bakterie po lekach nie są obecne tylko teraz brak tych dobrych i nawilżenia

witajcie
veronique Ty masz sie z tą Swoja myszka oby przeszło po zsiadłym
ja kiedys mialam nawracaajace infekcje pochwy nic przyjemnego a najgorzej te globulki sobie wsadzac, beee

trzymam kciukasy za wizyty dzisiejsze&&&&&&&&

a mnie dobija ból gardła jest mniejszy ale jest chyba imbir nie da rady na dobre mnie wyleczyc i chyba jutro pojde do ogolnego bo dzis mi sie nie chce, rano pobudka o 4 i goraca herbata a potem spalam przy telewizorze
dziewczyny co mialyscie na gardlo, tantum verde czy moze bioparox??
gorac na dworze a ja w długiej bluzce i spodniach ale boje sie i nie chce sie wygolaszac
a wczoraj próbowalam sadzic cebule ciezko z takim bebenkiem z przodu mam sadzic dzisiaj ale to pozniej bo teraz gorac moze mi ktos pomoze
buziaki dla wszystkich

Dzień dobry:-)

wróciłam od gina przed chwilą niestety bez dobrych wieści, moje dobre samopoczycie wcale nie pokrywa się z dobrym stanem zdrowia :-( dzisiaj miałam ciśnienie 160/70 :szok: ALE Z KUBĄ WSZYSTKO WPORZĄDKU !!! ostatni raz takie ciśnienie widzialam u mojej babci
dostałam skierowanie do poradni badania chorob nadciśnienia a termin dopiero na 12 V :baffled: oczywiście będe walczyła o wcześniejszy !!!! bez dwóch zdań
śpię dobrze :) nie puchnę nic mnie nie boli a tu ciśnienie :confused:
...ale jak położna zobaczyła domek Kuby po czym spojrzała w kartę który to tydzień ....zamilkła na chwilę po czym dodała duży chlopak będzie :-D

Corin Anula trzymamy kciuki za wizyty
Veronique walcz z tym ustrojstwem nie daj się i myj się tym mleczkiem
dziewczynki z tym spaniem to chyba lepiej już nie będzie jak to mówi mój gin "coś Pani rośnie i będzie przeszkadzało i lepiej nie nastawiaać się na lepsze bo można się zawieść" - jest obcokrajowcem także możecie sobie to zinterpretować same :-D

Mimi nie jem soli od jakichś 2 m-cy nawet sama piekę sobie wędlinkę takie poświęcenie:shocked2:
i co więcej w domu mam normalnie 120/60 a jak tylko idę do przychodni to 160
stała kontrola ciśnienia i siedzący tryb - zalecenia - aaaaa.... jak ja to wytrzymam

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam:-) ale pospalam zjadlam sniadanie i do teraz, w nocy brzuch mnie boli robi sie twardy i musze wstawac na leki.
Baya ja zwykle mialam 130/60 a raz gdy bylam na wizycie bo bolal mnie brzuch mialam 150/90 jak sie okazalo ze stresu bo gdy w szpitalu mierzyli bylo juz normalne, moze tez tak masz?
Weronika oby to pomoglo;-)
Corin, Anulka trzymam kciuki:tak:
Sestina, Magia cudownie ze dzieciaki zdrowe:-)
Katerina dobrze ze sprawdzilas co sie dzieje;-)
Psota,Gon1a,Balkan, Maqnio, Mimi;*
Ja czekam na mojego poszedl po zakupy bo dzis mam ochote na zupe jarzynowa i sobie ma robic nalesniki.
Teraz spie tyle ze te 2 mies szybko zleca :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry