reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

anula no jak bym mojego na zakupach widziała, niby liste ma a wydzwania, dzis np. dzwonił i pytał gdzie stoi smietana w kartoniku:-)
marzenka dobrze zes cała i zdrowa, wcinaj placuszki na zdrowko:)

reklama
Byłam na zaleconym 15 minutowym spacerku, jak mi dobrze było w tym ciepełku;) Później oczywiście mi oczko uciekło i dopiero się obudziłam. Mój synuś coś dzisiaj lenia chyba ma, bo się nie chce ruszać, już nawet lody zjadłam i nic.

Katerinko, dobrze, że pojechałaś sprawdzić, przynajmniej jesteś spokojna. Super, że wszystko ok:)

Sestinko, bardzo się cieszę, że Natusia zdrowiutka! :)

Maqnio, Sis się odezwała;)

Dziewczyny, Orchidea napisała, że u niej wszystko ok, mała buszuje i wreszcie rośnie jej brzuszek, ma już okrąglutką piłeczkę;) Dzisiaj też wysłałam jej sms, ale nie odpisała.

Veronique, oby szybko minęło, bo się nam wykończysz;)

Gon1a, ja brałam przez 3 dni bioparox, gin powiedział, że jest bezpieczny w ciąży.

Baya, ciśnienie Ci ustabilizują, najważniejsze, że z Kubusiem wszystko dobrze:) To u Ciebie jest odwrotnie, niż u mnie z brzuszkiem, jak ja powiedziałam na IP, że jestem w 28 tygodniu, to kobitka się tak dziwnie popatrzyła i się mnie pyta, czy się nie pomyliłam i to nie jest przypadkiem 18 tydzień. Już dwa razy się mnie tak pytały;)

Anula, ja też pół dnia przesypiam;)

Konwalianko, ja dzisiaj też nie wytrzymałam i cosik kupiłam, a miałam tylko kupić pojemniczek na mocz;)

Napisałam Sis, że się pytacie o nią, powiedziała, że wskoczy na forum;)

Ostatnia edycja:
Wróciła córka marnotrawna haha :-D:-D smsy mi sie urywają więc wlażłam i pisze kochane moje ,że żyję i mamy sie superrrrr i jak tak dalej będzie do lipca to ja chcę drugie tyle ciąży :-D:-D:-D tak jak sis pisała mam wreszcie piłkę !!!! Wyskoczyła mi taka smieszna kuleczka :-D:-D święta zleciały w domowej atmosferze ale z niespodziankami niemiłymi mój Tomek całe święta miał jelitówkę był na diecie a szwagier złamał palec u ręki ... więc i ofiary Wielkanocy były a ja za to sie opychałam ile wlezie i szalałam na spacerkach :-D
Corin sis dziękuję za pamięć dziewczyny :*:*:*: a ja myślałam,że zapomniecie o mnie hahaha :-D
Buziam Was wszystkie bo na bank nie nadrobie tego wszystkiego :*:*:*:*:*

reklama
Do góry