reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witam poswiatecznie :-)

Alez ze mnie len... Przespalam cala noc i pol popoludnia. Z drugiej strony trzeba sie naspac poki mozna.

Wydrusia i inne niespiace mamy - jak juz nie moge spac i turlam sie pol nocy, biore Walerianke. Lekarz pozwolil, a dziala naprawde szybko!

Konwalianka - Qrcze, ja tez mialam taki paskudny wieczor wczoraj. Napinalo sie, bolalo, klulo....

Danuska - hi, hi, masz tak jak ja z tymi nocnymi harcami. Jak leze sobie na kanapce to jest spokoj. Ale jak tylko przeniose sie do lozka, malutki zaczyna taniec brzucha. Skad on wie???:eek: I nie znosi jak leze na lewym boku. Stuka mnie tam tak dlugo az sie odwroce

Buziaki dla Wszystkich Mam!

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc mamuski !

Czy ktoś mnie jeszcze pamięta ? dawno mnie nie było .....
Nie bardzo jestem w stanie nadrobić zaległosci bo klikacie aż się kurzy :rofl2:ale postaram się odnalesc na nowo he he

Chciałam się z Wami podzielić wiadomoscią że będe miała dziewczynkę :-)

Jestem ponownie:-)spalam prawie caly dzien bo brzuch juz 3 dzien kamienny:-(
Wydrusia ciesze sie ze z mala wszytko dobrze, widzisz jaka duza a martwilas sie waga:tak:
co do dziewczynek u mnie w miescie duzo wiecej chlopcow sie rodzi, gdy lezalam w szpitalu z 70%mialo miec synka a i lekarz mi mowil ze rodza sie u nas jak na wojne:-D

Wydrussia, cudnie, że Lilka zdrowa i pięknie rośnie! Bardzo się cieszę:*

Ja uciekam spatuchny, życzę Wam wszystkim, Okrąglinki, słodkich snów! Dobranoc:)

PS Przepraszam za moje lakoniczne wypowiedzi, ale jestem jakaś otumaniona po tych lekach, nie czuję się sobą.

Witam Was serdecznie!
Co prawda juz po świętach ale życzę Wam wszyskim zdróweczka i pozostania w dwupaczku do lipca.
Nie było mnie tu chyba miesiąc albo i dłużej. Najpierw wykańczanie mieszkanie, przeprowadzka i brak internetu, potem przygotowania świąteczne, a teraz w piękną pogodę prawie cały dzień na podwórku z córeczką. Ja jeszcze nadal mama pracująca, chyba jedna z nielicznych. Ale w maju wybieram się na zwolnienie. U mnie wszystko w porządku, malutka rośnie zdrowo. Tydzień temu na usg 1300 g.
Pozdrawiam.

ja już wróciłam, nie było tak źle, ale podróż jednak męcząca, a najgorsze jest rozpakowywanie - blee, jak ja tego nie lubię:no:

Anula
, to u mnie na odwrót - teściowa wszelkimi sposobami próbuje nas odwieść od tego imienia, ostatnio stwierdziła, że widziała program, gdzie dziecko o tym imieniu płakało w przedszkolu bo się z niego śmiali - no proszę cię:-)

widzę, że niemal każda z was ma jakieś dolegliwości, ja niestety czymś się chyba zatrułam, bo spędziłam w toalecie sporo czasu:(

corin - może lekarz jeszcze nie widzi sensu, w końcu jeszcze trochę czasu nam zostało.. wydaje mi się, że wiele rzeczy można się dowiedzieć po ostatnim usg; a z tym przykładem, to masz rację
Anulka, na pewno będzie dobrze
danuśka niezła historia, czasem tak bywa:)
evinka- coś faktycznie dużo tych dziewczynek.. nasi lipcowi chłopcy będą mieli trudny wybór:-D

wszystkim mamusiom życzę kolorowych snów

danuska zyczliwe babunie byly :-D ahhaha takie to potrafia rygor wprowadzic w autobusie :-D ja jak jechalam z lotniska jak wracalam z irlandii to stalam w pociagu takim zatloczonym i dwoch facetow z rumunii sie patrzylo na boj brzuch, jeden do drugiego mowil ze w ciazy jestem i sie smiali ze nie wstana i ani jeden ani drugi dupek nie podniosl doopy, wiec albo spotyka sie zauprzejmych ludzi, albo takich doopkow :-D

ja czuje sie lepiej choc jeszcze mnie katar meczy, mam ochote kichnac ale nie kicham i wtedy mi zaczynaja lzy leciec, no ale zle nie jest. BYla z padalcem na spacerze i troszke sie dotlenilam. Teraz kolacyjke bede jadla ^^

reklama
Konwalianka moja dosc nowoczesna,moze dlatego ale jak moj uslyszal to imie i powiedzialysmy ze ladne uznal ze juz szybciej pozwolilby tak jak ja chce Macka co i tak jest nie do przyjecia dla niego:tak:
Emka masz racje ja ostatnio czekalam w kolejce na badania i nikt miejsca nie zrobil, po chwili pan moze z 80 lat, nie chcialam siadac ale nie odpuscil:-)

Biore leki i uciekam spac, spijcie dobrze;*

Ostatnia edycja:
Do góry