reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Witam poswiatecznie :-)

Alez ze mnie len... Przespalam cala noc i pol popoludnia. Z drugiej strony trzeba sie naspac poki mozna.

Wydrusia i inne niespiace mamy - jak juz nie moge spac i turlam sie pol nocy, biore Walerianke. Lekarz pozwolil, a dziala naprawde szybko!

Konwalianka - Qrcze, ja tez mialam taki paskudny wieczor wczoraj. Napinalo sie, bolalo, klulo....

Danuska - hi, hi, masz tak jak ja z tymi nocnymi harcami. Jak leze sobie na kanapce to jest spokoj. Ale jak tylko przeniose sie do lozka, malutki zaczyna taniec brzucha. Skad on wie???:eek: I nie znosi jak leze na lewym boku. Stuka mnie tam tak dlugo az sie odwroce

Buziaki dla Wszystkich Mam!

Ostatnia edycja:
reklama
Czesc mamuski !

Czy ktoś mnie jeszcze pamięta ? dawno mnie nie było .....
Nie bardzo jestem w stanie nadrobić zaległosci bo klikacie aż się kurzy :rofl2:ale postaram się odnalesc na nowo he he

Chciałam się z Wami podzielić wiadomoscią że będe miała dziewczynkę :-)

Jestem ponownie:-)spalam prawie caly dzien bo brzuch juz 3 dzien kamienny:-(
Wydrusia ciesze sie ze z mala wszytko dobrze, widzisz jaka duza a martwilas sie waga:tak:
co do dziewczynek u mnie w miescie duzo wiecej chlopcow sie rodzi, gdy lezalam w szpitalu z 70%mialo miec synka a i lekarz mi mowil ze rodza sie u nas jak na wojne:-D

Wydrussia, cudnie, że Lilka zdrowa i pięknie rośnie! Bardzo się cieszę:*

Ja uciekam spatuchny, życzę Wam wszystkim, Okrąglinki, słodkich snów! Dobranoc:)

PS Przepraszam za moje lakoniczne wypowiedzi, ale jestem jakaś otumaniona po tych lekach, nie czuję się sobą.

Witam Was serdecznie!
Co prawda juz po świętach ale życzę Wam wszyskim zdróweczka i pozostania w dwupaczku do lipca.
Nie było mnie tu chyba miesiąc albo i dłużej. Najpierw wykańczanie mieszkanie, przeprowadzka i brak internetu, potem przygotowania świąteczne, a teraz w piękną pogodę prawie cały dzień na podwórku z córeczką. Ja jeszcze nadal mama pracująca, chyba jedna z nielicznych. Ale w maju wybieram się na zwolnienie. U mnie wszystko w porządku, malutka rośnie zdrowo. Tydzień temu na usg 1300 g.
Pozdrawiam.

ja już wróciłam, nie było tak źle, ale podróż jednak męcząca, a najgorsze jest rozpakowywanie - blee, jak ja tego nie lubię:no:

Anula
, to u mnie na odwrót - teściowa wszelkimi sposobami próbuje nas odwieść od tego imienia, ostatnio stwierdziła, że widziała program, gdzie dziecko o tym imieniu płakało w przedszkolu bo się z niego śmiali - no proszę cię:-)

widzę, że niemal każda z was ma jakieś dolegliwości, ja niestety czymś się chyba zatrułam, bo spędziłam w toalecie sporo czasu:(

corin - może lekarz jeszcze nie widzi sensu, w końcu jeszcze trochę czasu nam zostało.. wydaje mi się, że wiele rzeczy można się dowiedzieć po ostatnim usg; a z tym przykładem, to masz rację
Anulka, na pewno będzie dobrze
danuśka niezła historia, czasem tak bywa:)
evinka- coś faktycznie dużo tych dziewczynek.. nasi lipcowi chłopcy będą mieli trudny wybór:-D

wszystkim mamusiom życzę kolorowych snów

danuska zyczliwe babunie byly :-D ahhaha takie to potrafia rygor wprowadzic w autobusie :-D ja jak jechalam z lotniska jak wracalam z irlandii to stalam w pociagu takim zatloczonym i dwoch facetow z rumunii sie patrzylo na boj brzuch, jeden do drugiego mowil ze w ciazy jestem i sie smiali ze nie wstana i ani jeden ani drugi dupek nie podniosl doopy, wiec albo spotyka sie zauprzejmych ludzi, albo takich doopkow :-D

ja czuje sie lepiej choc jeszcze mnie katar meczy, mam ochote kichnac ale nie kicham i wtedy mi zaczynaja lzy leciec, no ale zle nie jest. BYla z padalcem na spacerze i troszke sie dotlenilam. Teraz kolacyjke bede jadla ^^

reklama
Konwalianka moja dosc nowoczesna,moze dlatego ale jak moj uslyszal to imie i powiedzialysmy ze ladne uznal ze juz szybciej pozwolilby tak jak ja chce Macka co i tak jest nie do przyjecia dla niego:tak:
Emka masz racje ja ostatnio czekalam w kolejce na badania i nikt miejsca nie zrobil, po chwili pan moze z 80 lat, nie chcialam siadac ale nie odpuscil:-)

Biore leki i uciekam spac, spijcie dobrze;*

Ostatnia edycja:
Do góry