reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Czesc Wam z rana ;)

Kociatka
- A jaka częsc Krakowa może gdzieś blisko siebie mieszkamy ?

elzbieta 79 - Gratuluje wytrwałosci w pracy szefostwo powinno premie Ci przyznać :tak:

konwalianka
-Jak rodziłam pierwsze dziecko to same chłopaki a teraz faktycznie więcej dziewczynek :-)

gon1a
- Dobre podejscie do tesciowej tak trzymaj moja choć kochana to też jej się nie podoba imię dla córinki ale mnie się podoba i mężusiowi a to chyba najważniejsze

Dzisiaj wybieram się do gina a pózniej z synem do dentysty.A tak mi się nie chce ..... blee

Boli mnie tyłor i cały dół pojawiły mi się żylaki i nie wiem co dalej.Mam już wizyte do hirurga naczyniowego na maj i tak szybko bo do konca roku juz terminów nie ma.Z pierwszą wizytą trafiłam na jakiegoś patałacha przez pół godziny krzyczał na mnie że czemu tak pózno i że jak się ma żylaki to sie w ciąze nie zachodzi .....juz więcej do niego nie idę mam teraz innego lekarza.Niektórzy powinni pracować w prosektorium bo ogólnie umarli nie potrzebują uprzejmosci.Zobaczymy jaki ten będzie .....wiem że w ciązy nic się nie robi co najwyżej rajstopy zaproponują mi ale chciałam wiedzieć czy mogę rodzić naturalnie ?

reklama
Cześć Dziewczyny!

W Warszawie też piękne słonko.... Postanowiłam dziś po wentylator jechać, póki nie ma upałów, to jeszcze będzie je można kupić... na razie trudno mi sobie wyobrazić egzystencję w upały z jeszcze większym brzuchem niż teraz.....

Szykujemy się do remontu, ale chyba w końcu zdecydujemy się wziąć jakich magików i teścia do pilnowania, a sami gdzieś wyjedziemy - od 2 lat nie mieliśmy wakacji, a to będzie ostatni wypoczynek we dwójkę.....

muszę iśc głowę umyć.....

Hej słonka,
ja dziś znowu kiepsko spałam, ale chyba czas się do tego przyzwyczaić ;-) Nic mi się nie chce, a musze pozałatwiać sprawy urzędowe bleee.

Weronika, oj mam tak samo, staram się nie myśleć o porodzie, ale i tak często to robię. Wczoraj glądałam na dbranoc "one born every minute" czy jakoś tak. No i oczywiście mój strach się nakręca.

Właściwie wpadam na chwilkę, żeby nie zapomnieć co chciałam zapytać. Od zawsze słyszałam, że bezpieczniej jest rodzić w 7 miesiącu niż w 8. A teraz jak jestem w ciąży dopiero widzę, że 7 miesiąc to 27-31 tydz czyli dzieciątko jets baaardzo małe jeszcze i nikt nie zaleca porodu w tym czasie. Szczerze Wam powiem trochę się zakręciłam, dlaczego tak się mówi?

witajcie brzuchatki.balkan no ja juz doswiadczylam 3 dni upalów i lekko nie jest z brzuszkiem.lato sie zaczyna i dobrze,ze mam klimatyzacje i wentylatory na suficie bo bym zwatpila.to co jest w pl to pikuś.

Witam słonecznie:-) i oby tak cały dzionek!!!
...a ja przespałam całą noc i ani siusiu ani piciu nic... mnie nie obudziło pierwszy raz od miesiąca:szok:
Weroniko super masz ciocię też bym chciała porodówkę wcześniej zwiedzić by uspokoić trochę nerwy a i tym konfliktem to sie nie martw tak jak pisala Mailuj i Anula występuje jak masz Rh-
Anula mnie też czasami śniła się uczelnia ale od tej gorszej strony :zawstydzona/y: wogóle to już przyspieszyłam sobie zaliczenia w tym sem wykorzystuje mój brzucholek
Oszqrde obrałam taką samą strategię :-D

Mimi, a gdzie Ty mieszkasz? Ja kiedyś po jakimś Twoim poście stwierdziłam, że to musi być Singapur - może dlatego, że to jedyny azjatycki kraj, w którym byłam i doświadczyłam 99% wilgotności przy temperaturze 35st..... a kiedyś pisałaś, że jest gorąco i wilgotno....

Cześć dziewczyny!

U mnie noc rewelacja, po tych pigułkach śpię jak zabita. Wstawałam tylko trzy razy, żeby wziąć leki.

Na 13 mam umówioną wizytę u gina, niestety nie u prowadzącego moją ciążę, bo wyjechał. Wierzę, że Dawidek jest zdrowy i wszystko wraca do normy. Trzymajcie, proszę, kciukaski:)

Izrael... moje marzenie:)

Wszystkie Was mocno ściskam!

Ostatnia edycja:
reklama
Psota, trzymam kciuki!!!

Mimi, jak ja Ci zazdroszczę - tyle razy się wybierałam do Izraela i w końcu nic z tego nie wyszło.....:( ale faktycznie będziesz miała ciepło i tego troszkę współczuję.....

Do góry