gon1a
Fanka BB :)
miło ze zajrzałas do nas, głowa do góry bedzie dobrzeHej Bąbelki jak milo wejsc i zobaczyc ze u was wszystko w porzadku. U mnie coraz czesciej nie mam humoru i to mnie strasznie dobijaJest radosc z dzidziusia ale i smutek bo chcialabym aby moje malenstwo mialo cala rodzine a to jednak jest skomplikowane
Moj obecny partner akceptuje ciaze i chce byc ojcem dla mojego dziecka nawet chce dac nazwisko jemu no ale niestety prawnie chyba nie da sie tak tego obejsc zeby zapisal dziecko na siebie bo w przyszlosci chcielibysmy aby maly nosil nazwisko jak wszyscy a tu trzeba na meza zapisac.Z rozwodem musze czekac do porodu i po skladac wniosek od razu ustalone beda alimenty i prawa.Choc w glebi duszy pragnela bym zeby nie miec z eks mezem nic do czynienia.Boli to bo nawet nie napisze nie zapyta jak dziecko nawet nie wie ze bedzie mial syna masakra normalnie nie moge sobie dac rady z tym jak tak mozna postepowac...
W czwartek wizyta mam nadzieje ze wszystko ok bedzie ...
ja ostatnio stalam w kolejce w miesnym, a Pani do mnie ze mnie moze przeposcic przede,mna ale jej podziekowalam ze to zadna róznica i tak musze stacWłaśnie wróciłam z SR, byłam razem z M. i cieszę się bo mu się podobało. Co prawda był prócz niego tylko jeden facet ale Michał poczuł klimat i nawet się udzielał. :-) Ja jestem zadowolona bo mała grupa i położna bardzo fajna.
Zapomniałam Wam wczoraj mówić... Wczoraj w tramwaju jak jechaliśmy do teściowej stanęłam w miejscu gdzie siedziały rządkiem ze 3 babcie. Mieliśmy do przejechanie zaledwie 10min więc nawet o siedzeniu nie myślałam. Nagle jedna babcia (bardzo stara zreszta) wstaje żeby mi ustąpić miejsce. Ja odmówiłam, za chwile wstała druga babcie i to samo.
Tłumaczę im że bardzo dziękuje ale jadę tylko kawałek. Na to odezwała się trzecia babcia. Zaczęła krzyczeć na cały tramwaj, że tam gdzieś dalej to ona widzi młodego pana który siedzi, że takie chamstwo miejsca nie ustąpi itd itp. Chłopak po prostu mnie nie widział, bo jak tylko zdał sobie sprawę z tego że o nim ta afera wstał. Przeprosił mnie i powiedział, że mnie zwyczajnie nie zauważył. A babcia jak to w święta wielkanocne pełna miłości do bliźnich ;-) nie mogła na tym zakończyć i darła się na niego dalej. Mówię Wam kłócił się cały tramwaj, ludzie krzyczeli, wyzywali się, a mi było strasznie głupio, bo to w sumie przeze mnie. Miała być miła przysługa dla ciężarówki, a wyszło jak zawsze.
ale gdzie tam zeby ktos dupe ruszył mimo ze same baby w kolejce
tak sobie pomyslalam ze powinnam od razu walic do lady, jestem nawet ciekawa czy bedzie wrzawa czy nie, nastepnym razem tak zrobie
natomiast w tesco pare razy mi sie zdarzylo w kasie dla ciezarnych pani nie kazala mi stac w kolejce tylko od razu do kasy podejsc
co do imienia to na 99% wybralam dla synka imie MAcius ale tesciowa stwierdzila ze paskudne to ja jej na to ze jak sobie urodzi 4 dziecko to niech nazywa jak chce a ja swoje nazwe jak mi sie podoba, u mnie w domu wszyscy mowia do brzucha Józio
ten 1% daje sobie na zmiane bo moze byc tak ze jak ujrze malego to zmienie jeszcze imie
dobrej nocki wszystkim i przespanej oczywiscie