reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

ja tez witam nową koleżankę:)

wydrusia
- wydaje mi się, że czeka Cie wizyta u lekarza, jeszcze wytrzymaj jutrzejszy dzień, a jeśli będzie naprawdę źle, to na ip jedź.
dodi - teraz masz nas..wiadomo to nie to samo co mąż..ale.. zresztą już niewiele zostało, no i czekasz teraz na dwie ważne osoby

kolorowych mamuśki

reklama
Hej dziewczyny ,Wydrusiu biedactwo kuruj sie ,na oslode wysylam kabelkami kawaleczek mojego wczorajszego urodzinowego tortu:-Dzreszta dla wszystkich naczych lipcoweczek jak nie starczy to dopieke :tak:Kociatko witaj sloneczko ,dodi sciskam ,a ten czas bez meza napewno szybko zleci,trzymaj sie kochana i niesmutaj sie.pozdrawiam wszystkie mamusie swiatecznie :)

Hej Kochane dzis chyba pojade na ip bo nie daje rady :-( jezyk mam biały oby to angina nie była :-( Konwalianka myslalam ze sobie sama poradze:-( Teśka pyszny torcik:* Wszystkiego Najlepszego:* duzo zdrowka dla Ciebie i malenstwa :* spóźnione ale szczere :-)

Witam slonecznie,
Dzisiaj jestem z mezusiem caly dzien, jedziemy na grilla do znajomych.:-)
Doddi , wiem ze to nie to samo co najblizsi, ale my tu jestesmy i jak w najlepszy sposob bedziemy Ciebie wspierac.

Teska, wszystkiego naj,naj,naj z okazji urodzin, a torcik jest przepyszny.

wydrussia91 dobrze robisz, jedz na ip, trzym sie cieplutko

reszcie zycze milego lanego poniedzialku. caluje

byłam i zapisali mi antybiotyk ;/ (Duomox) krople do nosa Rhinazin, na gardło kazał ssać HALLSy no i Lakcid osłonowo... No i skierowanie do szpitala jeśli kaszel nie minie

Ostatnia edycja:
witajcie mamuśki

oj wydrusiu - dobrze, że pojechałaś..mam nadzieję, że pomogą leki..tylko się nie stresuj, a będzie dobrze
Teśka i ja dołączam się do życzeń urodzinowych - dużo zdrówka, cierpliwości i wszechogarniającej miłości:-) wierz mi, chciałabym mieć 24 lata:)ale metryka nie jest tak łaskawa..

Miłego dnia kochane

reklama
Hej Kochane.Wydruś dobrze,ze pojechałaś,kuruj się kochana i oby kaszel ustał i nie stresuj się tak bardzo.Ja dziś rano płakałam z bólu,znów mam skurcze łydek ale jakie:(teraz czuję ogromny ból w nogach jak po biegu jakimś,dobrze,ze dziś wolne to odpoczne:)

Do góry