reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Konwalianka niby mówił że powinny pomóc a nawet wieczorem powinno być ciut lepiej :-)
Mimi Kochana mnie też dziś w nocy dawały popalić nogi ;/
Idę na śniadanko :* zaraz wracam :-)

reklama
Witajcie mamuski swiatecznie

Wydrusiu odgon to chorubsko od siebie w cholere bidulko

Mimi36 kochaniutka na skurcze łydek jedz magnez pomaga , jest nawet taki w aptece magnez skurcz , nie mecz sie kobieto wiem czym to pachnie tez miałam takie skurcze i zwłaszcza w nocy jak torpeda z łózka wyskakiwałam na szczescie teraz nie mam i oby tak zostało

Konwalianka witaj

Czesc Wydrusia - nic sie nie martw, lykaj ten antybiotyk i zobaczysz. Mialam taka paskudna infekcje anginowa w 16tym tygodniu, nie dalo sie to wyleczyc domowymi sposobami. Dali antybiotyk i jak reka odjal!

Milego dnia

Marzenko marze o tym żeby dało mi już spokój to chorubsko cholerne ;/ pocieszam się tym że mała fika :-)
Kociatka ja też się bałam żeby to angina nie była bo język mi sie biały zaczął robić... Lekarz mi powiedział że domowymi sposobami nie dałabym rady... za mocno zawalona jestem że tak powiem

Cześć Świąteczne Brzusie:)

Wydrusiu miałam niedawno zapalenie płuc i ucha. Myślałam, że wykończy mnie ten kaszel. Ale antybiotyk pomógł. Lekarka na IP powiedziała mi, że najważniejsze żeby dobrze leczyć nasze infekcje, bo najgorzej jest leczyć chorego wcześniaka. Powiedziała, żeby się nie bać antybiotyku, a nawet prześwietlenia płuc (!). Będzie dobrze.

Ale dziś piękna pogoda:)))))

witaj Marzenko :)
psotka jak u Was? jakiś poprawa po lekach?
nie ma się co martwić wydrusiu, nie każdy antybiotyk jest zły, czasem lepiej zastosować, aby później nie było problemu..
miłego popołudnia szkrabki

Jak Wam mija kochane ten swiąteczny poniedziałek? :)
Ja sie troszke nudze, taki leniwy ten dzien. 3 godz po południu to nawet przespałam, aż wstyd.. :zawstydzona/y:
Mężuś wybłagał czas na granie więc ja weszłam zobaczyc co tam u Was :-)

Wydrussia skarbie, dużo zdrówka dla Ciebie i Lilianki :*

reklama
Katerinko Dziękuję Ci Kochana :* mam nadzieję że będzie lepiej :-) a jak tam u Was ?:-) A co do spania to nie ma się czego wstydzić:-) ja też drzemki robie często :-D bo wiem że od lipca sie skończy:-) Buziaczki
Konwalianka biorę bo wiem że mogę i że robie to dla Lileczki :-)

Do góry