reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

oj maqnio wcale nie jesteś wariatka - ja robię to samo.. już jakoś odruchowo go głaszczę..ciekawe jak to będzie, gdy już mały będzie z nami:)
corin - ty jesteś jakaś niezłomna.. tyle rzeczy zrobiłaś.. podziwiam - tylko nie przesadź, abyś później nie odchorowała - odpoczynek też ważny:)

mnie dzisiaj baardzo kręgosłup boli..a wczoraj wieczorem..miałam takie bóle z krzyża..ale wzięłam prysznic i mi przeszło - pierwszy raz coś takiego miałam..miała któraś coś takiego?

reklama
Konwalianka ja tak mam ciagle czasami ledwo wytrzymuje:-(
Maqnio ja tak nie mam bo u mnie ciagle szaleje az obi sie gora na brzuchu a gdy sie budze juz szleje:-D
Corin podziwiam tyle zrobilas:tak:

ale ja o czymś innym mówię.. ból kręgosłupa mam od jakiś 2 m-cy, ale wczoraj były to rwące bóle z krzyża (zupełnie inne i bolesna), z określonego miejsca, których wcześniej nie miałam..

ha! wlasnie sie dowiedziałam ze moja znajoma dzis rano urodziła corcie w 34 tc , zdrowa jak rybka!! kurcze! super!! ja cie az nie chce mi sie wierzyc ze jest zdrowa, przeciez to dopiero34tc.

Ostatnia edycja:
Hej kochane :)
ja dzisiaj kończę sprzątanie i porządki w szafach i tylko co chwilkę wpadam sprawdzić czy są nowe wiadomości od Psotki.
Cały czas o nich myślę &&&&&&&&&&&&&&&

Mnie właśnie ostatnio opuściły bóle w pachwinach czy kroczu. Trochę mi się brzuch przesunął do góry i chyba dlatego, że mała już tak nie uciska. Boli tylko jak się przeforsuję, najczęściej zbyt długim spacerem czyli teraz jakieś 30 min to już dla mnie przesada :szok:

Konwalijka, mój też ciągle mówi, że już by chciał małą na świecie. Już nie może sie doczekać chciałby ją przytulić i wycałować :-) Ja wtedy zaraz prostuję Młodą żeby taty nie słuchała i spokojnie sobie dorosła w brzuszku. U mamusi przecież najlepiej ;-)

Witajcie,
wpadłam w wir przedświąteczny ale wersja lekka czyli zakupki plus powolne spacerki, sprzątanko plus kawka itp. Stwierdziłam co zdążę to zdążę , a co nie to mam dużo wolnych dni:) My u rodzinki gościmy więc luz. Zaraz schabik małż naciera jałowcem, majerankiem i czosnkiem i na noc do lodówki0- jutro nadzejemy śliwkami i do pieczenia.uwielbiam taki smak...
Psotke mam cały czas w głowie, i też podpatruję w między czasie czy są od niej wieści ....Psotka buziaki
U mnie dzień drugi bólu spojenia czy miednicy, czort wie- mała lezy wogóle albo pośladkowo albo poprzecznie bo powyrzej pępka jej nie czuję tylko nicko i jakby od pleców strony.Takie stłumione ruchy. Ma któraż kobietki z Was podobnie?

Ja tez juz prawie wszystko porobiłam teraz moge odpoczywac
Ciekawa jestem co tam u psotki martwie sie o nia i cały czas mysle jak sobie radza

jesli chodzi o wyprowadzke córki to ja jestem za ma teraz dobrego chłopaka dba o nia a to najwazniejsze dla mnie , bo były czasy jak miała 17 lat i chciała sie wyprowadzic do innego chlopaka który by gnojkiem to nawet o policje sie oparło miałam wtedy na nia wpływ bo była nieletnie teraz jednak jestem o nia spokojna . W sumie ja w jej wieku miałam juz ja i rodzine tak ze pora niech popróbuje jak to jest bez mamuski

reklama
Sesti, yyyym ja uwielbiam schab ze śliwką, najlepsze z całych świąt :tak: Z ruchami ja miałam tak, i bywało, że całe dnie Młodej tak mocno nie czułam. Wydaje mi się, że była ułożona jakby nóżkami i rączkami do moich pleców. Jakoś przedwczoraj w nocy bolał mnie brzuch, nie wiedziałam jak się ułożyć. Rano wstałam brzuch przestał boleć i zaczęłam czuć wyraźne ruchy, moim zdaniem się wtedy przekręcała i teraz znowu czuje ją wysoko.

Do góry