reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

heledorka, mam nadzieje ze lot ci sie uda i szybciutko dowiesz sie co tam sie kryje, ja obstawiam chlopca :-D

Maqnio jaK tak patrze na zdjecie Rozyczki to jak dla mnie jest mega podobna do ciebie z twarzyczki, choc moge sie mylic bo mezczyzny Twego nie widzialam :-D ahh.. i pomyslec ze brakuje 3 miesiace do wielkiego finalu ...

reklama
heledorka - na szczęście w Polsce Ci powiedzą:) więc znajdziesz jeszcze chwilkę, żeby zakupić ew. różowe ubranka:)
pippi - także wszystkiego najlepszego.. baw się dobrze i porządnie wypocznij:)nabierz sił i energii, bo później już tylko wyzwania..
emka - zawsze ma się ochotę na coś czego nie ma, albo ciężko to dostać :) swoją drogą.. ja to patrzę już tygodniami.. w sumie zostało mi ich 10:), ale może tak naprawdę maluch już za 8 przyjdzie na świat :)

heledorka racja, dziewczynki w niebieskim sa ok:) co do ułozenia do maluchy maja jeszcze czas zeby sie przekrecic, czasem nawet przy smym koncu prawidłowo sie układaja:-)
emeczko a gdzie ty widziałas zdj. rozi? bo ja zadnego usg nie wstawiałam:-)

emka dzięki - a że obstawiasz chłopca to miło, bo po cichu z M liczymy na niego, a z tego co pamiętam Twoje typy się sprawdzały ;)

maqnio mi chodziło o to, że nie daj Boże, dzidzia się tak ułoży, że nie będzie widać płci i dalej pozostanę nieświadoma

konwalianka wow 8 tygodni brzmi naprawdę szybko!!! Kiedy to zleciało?

Ostatnia edycja:
heledorka - właśnie sama się zastanawiam.. czasu coraz mniej, a ja nadal jestem w lesie jeżeli chodzi o wprawkę dla małego:)

wisieńka - pewnie zgaga, bo położyłaś się spać.. może jest coś co Ci pomaga - mleko, migdaly, woda..

Maqnio to to zdjecie na suwaczku nie jest ROzyczki? bozeeeeeeeeee ale ze mnie glupol :-D :-D :-D a ja caly czas myslalam ze to Rozia jest xD matko kochana, trzymajcie mnie! Przecie ty nie dawalas zdjecia w 4D na temacie fotek dzieciaczkow. Czemu mi sie to wszylo to nie wiem, ale i tak jest do CIebie podobna :-D ahahha chcialam zaswiecic, a sie okazalo ze nie ejstem najjasniejsza kwarcowka w solarium :-( :-D ahhaha

no u mnie troszke wiecej brakuje nic 8 tygodni. Dopiero zaczynam 27 tc wiec mi brakuje ok 12 tygodni

Heledorka, to naprawdę dziwnie tam u Ciebie.. To oni nie rozumieja ze pszyszla mama chcialaby znac plec swojego malenstwa, przeciez to normalna ludzka rzecz taka ciekawosc... :baffled: No ale najwazniejsze ze juz niedlugo bedziesz wiedziala :-)

Co do tych tygodni ktore nam zostały - ciekawe czy teraz bedzie z górki, czy dopiero sie zacznie dłużyć...? ;-)

reklama
emeczko najjasniejsza ty nasza kwarcówko!!!! to foto na suwaczku to takie przykładowe foto jak dzidzia wyglada w danym tygodniu:-) ale to było słodkie tak czy siak, dzieki:-)a mała moze byc podobna do małza, byle madra byla za mna hihi:-)
wisienko jedzcie bezpiecznie:*

ja sie nawet nie łudze zeby do 40tc dociagnac, gin mowi zeby tylko do 36 wytrzymac, wiec na bank czerwiec sie kłania, i 6 tygodni zeby wytrzymac:) az niemozliwe ze tak mało zostało:szok:

Ostatnia edycja:
Do góry