reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

konwalianka no tak jak ja napisalam, ze jak cos to mozna nacisnac dzieki, ale zadnych komentow bo bedzie smietnik. Jak sie zaczna porody to znowu zalozymy watek ze zdjeciami dzidziusiow bez komenatarzy, bo jak ogladam inne miesiace to na temacie ZDJECIA DZIECI trzeba tych zdjec szukac z lupa bo np komentarze do jednego zdjecia zajmuja 3 strony

reklama
em_ka, gon1a no ja tez mysle, ze specjanie mnie tam połozyli, zeby Małą nastraszyc zeby za szybko noska z dziupli nie wychylała:)
wisienko moze tak jak emka pisze - chwilowa niedyspozycja, gdybys moze brala fenoterol - to mozna by to tym wytlumaczyc - bo on tak własnie działa, ale w tej sytuacji to najpewniej chwilowy spadek formy. lez i odpoczywaj:*
marzenko witaj:) juz sie dz szpitala nie wybieram:)
konwalianko racja racja, oby ten watek z porodowek powstał najwczesniej w połowie czerwca, jeszcze nie chcemy dzieciaczków na swiecie:)

nowe watki super - nawet ze 3. 1 sms na goraco, 2. fotki brzdacow, 3. komentarze do fotek - taka moja propozycja:-)
a i jeszcze jedno: heledorka pisała ostatnio, ze przez 2 tygodnie jej nie bedzie (przeprowadzka) i nie bedzie miec neta.

Ostatnia edycja:
Właśnie miałam zapytać Wisieńki czy bierze tylko nospe czy dostała coś rozkurczowego od lekarza, bo też wczoraj dostałam ten fenoterol i też lekarz mówił, że mogę mieć jakieś kołatania serca, trzęsące ręce itp. Niby dał coś na zmniejszenie efektów, ale ręce i tak od wczoraj mi się trzęsą...
A dzisiaj jakoś wyjątkowo boli mnie jak mała kopie w tym miejscu gdzie mam te kłucia, a oczywiście jest tak ułożona, że akurat tam ma nóżki i daje czadu. Ale dobrze, że się kręci, jakoś się to wytrzyma, byle to jakoś negatywnie nie wpływało to, że akurat tam kopie.

basieniak a dostałas do fenoterolu isoptin? bo on jesl własnie po to zeby zneutralizowac skutki uboczne fenoterolu. mnie po fenoterolu tak telepie ze szok, do tego mdłosci, zimne poty br..

oo widze ze heledorka jednak jest:-)dzieki za nowy watek kochana:-)

czesc dziewczyny,
wlasnie wrocilam, pogoda dopisala, zalapalam sie nawet na Keukenhof i doczytalam was, niestety nie pamietam wszystkiego.
maqnio kurcze jest mi glupio, bylas w szpitalu, a ja sie bawilam na maksa. Sciskam ciebie mocno i smerfetke. mam nadzieje ze czujecie sie dobrze.

Posotko ciebie tez sciskam mocno. wszystko bedzie dobrze

Kochane ja nie wiem co wam napisac, przeczytalam ze znowu sa problemy z szyjka, albo inne dolegliwosci. Jest mi naparwde glupio cokolwiek pisac w tych tematach,nie mam zadnych problemow zwiazane z ciaza (na szczescie). Jedynie co moge byc z wami duchowo, zycze duzo odpoczynku, duzo wytrwalosci, wsparcia, jak najwiecej ruchow maluszkow.
mamusie przeziebione wracajcie do zdrowia.
gratuluje udanych wizyt, maluszki rosna czuja sie dobrze.
trzymam kciuki za kolejne wizyty.

Reszte pozdrawiam goraco

reklama
maqnio włąśnie to dostałam na zmniejszenie efektów ubocznych, ale i tak ręce się trochę trzęsą i generalnie jakoś gorzej się dzisiaj czuję, ale nie wiem czy to przez to.

Do góry