reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

ja też już usiłowałam z lusterkiem, ale kiepsko mi to wyszło..w łazience mam jeszcze takie światło, ze hej! już zapowiedziałam Pawłowi, ze musi zacząć mi pomagać, ale teraz chyba się boi trochę:) Nogi jeszcze daję radę..

Wy o tych kilogramach, a mnie bardziej martwi cellulitis - na pośladkach i udach - masakra!
Konwalianka TO NIE JEST CELLULITIS !!!! :) Rybko to jest nadmiar wody w organizmie zaloze sie zse jak urodzisz .... pusci woda...masz duzo wodyyy w sobie i stad zludzenie ze to cellulitis
Anulka a na udach to mi sie rozstepy tez pojawily... :/ i na piersiach to juz nie wspomne .. MASAKRA .. ale na udach tez mam takie malutkie bardzo ale jednak sa ...
Sluchajcie a co do farbowania wlosow to mozna ? Bo ja sie tak balam i ... w sumie nie farbowalam nigdy na inny kolor jak lblond bo ja w sumie sama mAM BLOND YTLKO ROBILAM SOBIE ZAWSZE JASNIEJSZE ... a jak mozna to moze jutro sobie strzele to lepiej sie poczuje

reklama
Witajcie, nadrobilam co nieco co tam u was. U mnie piersi moze 2 rozmiary i to nie wiem czy skoczyly.... siarę mam juz od 2 mc ale gin kazal brac na to wit B6 teraz magne b6.
Katerina ja bylam w pon na wizycie i usg i z szyjki 39 mam 33mm. Lożysko w trzonie na scianie tylnej i II stopniu dojrzalości. pożniej poszlam znów do gabinetu i zalozyl mi pessar <krązek taki na szyjkę> i mam juz się oszczędzać także aqua już poszlo w odstawkę do szkoly jeszcze chodzę ale juz jest wolne do przyszlej srody wiec nic juz nie robię. Mąz pomyl okna firanki zawiesil i jest nararzie ok i tez mialam i mam brzuch miękki szyjka zamknieta dzidzi ok przeplywy krożenie ok waga miesci się dzidzi rośnie... a jednak mamo obawy no i nospa 2 razy dziennie. Teraz już bede odpczywać ile się tylko da!! Szymcio ważniejszy rusza się i ulożenie jego na poniedzialkek bylo podlóżne glowkowe wiec chyba dobrze tak?? tylko to lozysko mnie nie pokoi ze w trzonie wiec juz nie wiem, ale czytalam ze po 30 tyg moze sie samo podniesc a tym bardziej ze ja ciagle chodzilam a teraz juz leceć bede nic w domku nie bede robić ani w pracy cięzkiego... ech...
Pozdrawiam was wszytskie i Witam tez nową mamusię.
Co do staników to jakos nie mam weny myślec o nich heeh i zrobie jak jedna pisala ze w polowie czerwca kupię i ciut luzny bo jak nawal bedzie mleczka... heeh a teraz siedzę sama, mąż w pracy ale jutro wkońcu caly dzięń razem.....
Co do świąt ech.. nie mam weny raczej bedziemy sie stolowac u rodziców jednych i drugich maz pracuje wiec zbytnio nic nie szykuje....
aaaaaa i gin kazal mi zrobić badanie na cholestazę... bo czasami oznaką jest swędzenie nóg rąk brzucha itp a czasami jest utajona... mówil ze mial taki przypadek w 35 tyg sie okazalo ze plód martwy ze ta zólc wnikla.... ale nie straszę.... bo zawsze sa jakies przypadki!
Ide coś zjesc cmoki

Weronika mozna malowac ja na pocztku sie balam i 1 raz w 5 mies pomalowalam a teraz drugi ale beda jaja jesli nie wszedzie umalowalam:-D
Zuzu odpoczywaj a lekarza trzeba chwalic za to ze zapobiegliwy:tak:

Weronika, mam nadzieję, że masz rację..bo dzisiaj się już poryczałam przed Pawłem z tego powodu:)

zuzu
u mnie lekarz jeszcze nie badał łożyska - hmm.. a cholestazę to owszem warto chyba zrobić, wspominałam o tym..w sumie i mnie by się przydało

Anulka wlosy to jeszcze pol biedy mozna poprawic ale ja jak sie uczylam na kosmetyczke a uczylysmy sie malowac brwi henna to do konca zycia nie zapomne miny kolezanki ktorej zrobilam henne hehehehe wygladala jak SOWA CZARNE LUKI jak z rodziny Adamsow :| potem tarlysmy cytryna ale to nic nie dalo wtedy sama ryczalam z nia a dzisiaj mi sie tak z tego chce smiac ! Konwalianko ... na 100% zobaczysz wszystko "pusci" jak urodzisz... do tego czasu sprawe zalatwiala miesiaczka a teraz.. mnoooooooostwo wody gromadzi sie pod skora... na pewno to nie celulitis :)
I ja dodalam swoj brzuchol do galerii :p

Ostatnia edycja:
Weronika wlosy sie da ale i tak od prostownicy sa zniszczone wiec wolalabym juz za szybko nie malowac:tak: nie no akcja niezla teraz mozna sie smiac ale wtedy...juz widze mine kolezanki ja bym ryczala jak glupia, moja siostra uczy sie n fryzjerke i tam jaka takie przygody z wlosami:-D

Doczekalam sie tostow:-)

Przegladam imion dla dzieci i znalazlam to:
"Poszedłem więc do USC zarejestrować maleństwo. I tam takie typowe pytania data urodzenia itp. W końcu dochodzi do imion. Na drugie wiadomo Katarzyna. A jak na pierwsze ? I doszło do mnie, że NIGDY SIĘ NAD TYM NIE ZASTANAWIAŁEM! Szybkie myślenie (żona chciała żeby nadać jej Weronika, ale mnie się jakoś nie podobało) i nagłe OLŚNIENIE! Miałem w młodości (lata 80-te) RADIOMAGNETOFON RM-405 MARTA. No i na pierwsze imię ma MARTA. Gdy jej to dzisiaj opowiadam to na pocieszenie dodaję, że w tamtych czasach były jeszcze magnetofony m.in. FINEZJA, KASPRZAK i niech się cieszy iż wtedy to nie przyszło mi na myśl."
I wez tu wyslij faceta:-D

HHHh niezle Aniu zobacz metamorfoze ... :p w galeriach brzucholi "normalnie łabedziem byc " nie to ze sie przejmuje :p noooo moze troche heheheh
moto_0207.jpg a tutaj Pedzel daje Wam Soczyste buziaki w brzuszaki !

reklama
Do góry