reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Aniu ja juz o tym nie mysle bo jak mialabym myslec o tym ile przytylam to popadlabym w depresje ...
Mam to w nosie ... moj Cel urodzic zdrowego SYNA a o swoj nadmiar ciala bede sie martwic po ciazy !
Teraz mam inny CEL NAJWAZNIEJSZY zreszta

reklama
NIka i co z tego ze tyle przytylas? moze teraz juz nie bedziesz tyc tak szybko, ja mysle ze skoro potrafilam tyc 3 kg miesiecznie to widocznie tak musi byc, a nawet sie nie obzeralam do oporu, jadlam normalnie, wiec olewam juz ten fakt.
A tak na marginesie, najbardziej potrafia komentowac osoby, ktore nigdy w ciazy nie byly badz te, ktore w jej czasie przytyly 50 kg, z czego zostalo im 20 i sie musza podbudowac na duszy, ze nie sa same :-D takze olewka totalna

Weronika i racja kurcze gadaja a ciekawe jak same beda wygladaly...
Emka wlasnie nie mam pojecia od czego to zalezy moze slabszy organizm?ale az tak?:szok:
Ania mi tez ciezko ale dzidzius wazniejszy:-)

Postanowilam .... wydepilowac ... te wloski ... ale juz wiem gdzie swedzi :|
Przy samym wejsciu pochwy ... takze tochyba jest infekcja dzisiaj na noc zarzuce te globulke....

Weronika ja tez bede depilowac bo jutro do lekarza a mnie tez swedzi gdy odrosniete sa tak bardziej. Nie wiem jak sie wydepiluje bo nic nie widze:-(nogi mo ciezko a co mowic tam...

Hihihih Kochana ja mam metode lusterko stosuje :p ... oj kombinacje rozne... ale troch po omacku troche lusterko ale wiem ze idealnie ta depilacja to nie wyglada:p ale co tam ...a nogi fiu fiu kochana ... to tez do latwych czynnosci juz nie nalezy:p Czasami nogi goli mi małz ... :p

Ja mojemu mowilam ale on cykor:-Dlece sie brac za siebie depilacje,maseczke i co najwazniejsze pamaluje wlosy bo juz tragiczne mam.
Do pozniej;-)

hej kobietki,
ja zakupiłam na Swięta farbę w piance do włosów i tez się odświeżam:) a co do intymnej depilacji- nie uzywam teraz kremu ani golarki bo Bóg wie co bym tam miała hhehe ale taki trymer co jest przy maszynce do golenia męża- od zostawia tak ze 2 mmm włosków wiec nie swędzi

ja też już usiłowałam z lusterkiem, ale kiepsko mi to wyszło..w łazience mam jeszcze takie światło, ze hej! już zapowiedziałam Pawłowi, ze musi zacząć mi pomagać, ale teraz chyba się boi trochę:) Nogi jeszcze daję radę..

Wy o tych kilogramach, a mnie bardziej martwi cellulitis - na pośladkach i udach - masakra!

reklama
Jestem wlosy zrobione ciekawe czy plam nie zostawilam:-D
Jakos poszla depilacja wszedzie w koncu jutro mam wizyte:-)
Pojawily mi sie pierwsze malutkie rostepy na udach:szok: a to wlasnie tu najmniej przytylam.

Do góry