Anula1989
Fanka BB :)
Katerina mi lekarz stwierdzil skracajaca sie szyjke(tez nic mi nie dolegalo) w lutym mialam lezec co nie pomoglo na nastepnej wizycie skrocila sie bardziej mialam nospe forte 3 razy dziennie plus magnez i dalsze leczenie ale po 2 tyg bola mnie brzuch poszlam do lekarza i okzalao sie ze pomimo nospie i lezeniu skrocila sie bardziej i dostalam skierowanie do szpitala gdzie mialam sie natychmiast stawic, bylam 12 dni dostalam 11 kroplowek, cordafen 4 razy na dobe i jeszcze jakis lek teraz mam ciagle lezec brac corafen 4 razy i 2 razy nospe, jutro mam kontrol bo 2 tyg po wyjsciu mialam sie stawic zobaczymy co powie...na wszelki wypadek wiecej odpoczywaj i bierz nospe...
Patrycja wspolczuje, lez i sie nie przemeczaj;*
Weronika nie przejmuj sie gadaniem ja juz mam 11 na plusie, kolezanka z gr mi powiedziala ze nie zyczy nikomu zeby tak przytyl w ciazy i ze na twarzy tak samo a sama bez ciazy wieksza ode mnie;-)w koncu w ciazy jestesmy wiec tyjemy...glowa do gory;*
Patrycja wspolczuje, lez i sie nie przemeczaj;*
Weronika nie przejmuj sie gadaniem ja juz mam 11 na plusie, kolezanka z gr mi powiedziala ze nie zyczy nikomu zeby tak przytyl w ciazy i ze na twarzy tak samo a sama bez ciazy wieksza ode mnie;-)w koncu w ciazy jestesmy wiec tyjemy...glowa do gory;*
Ostatnia edycja: