reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

mała Rózia się wystraszyła, że mama musiałaby dłużej zostać, więc się wzięła w garść i teraz jej odpłaci:)

u mnie też co wizytę robią Coombsa, ale dla mnie to pierwsza ciąża, więc raczej nie ma problemu, gorzej z następną, bo ja właśnie mam - a mój Paweł +. Swoją drogą nawet nie mogłabym go zdradzić, bo od razu by to wyszło na jaw:) Oboje mamy grupę 0, więc dziecko tylko 0 może odziedziczyć:)

reklama
Dziewczyny Maqnio znowu jest w szpitalu ... nie czula od rana ruchow Rozyczki na szczescie mala nie owinela sie wokol pepowiny ale Maqnio zostaje na obserwacji bo nie wiadomo dlaczego mala ... sie nie rusza ale puls jest :/

To mój też słabiej się rusza od jakiegoś czasu... No i kłuje mnie jedno miejsce tak pośrodku między piersiami a pępkiem. Myślicie że też powinnam się udać do lekarza?
A poza tym co tam u Was? :-)
Ja muszę jeszcze zadzwonić do mojej byłej uczelni czy mają już mój dyplom, bo już drugi rok go nie odebrałam.

Aneta ja jestem w podobnej sytuacji..do tej pory nie odebrałam papierów z uczelni, a ja skończyłam niemal 5 at temu:)Te papierki nigdy się nie przydają..ale wierzę, że nadal tam leżą i czekają na mnie

Witam się kochane po kilkudniowej przerwie.

Łapie jakieś doliny jak to mówicie i mało siedzę na kompie. W zeszłym tygodniu jak Wam pisałam byłam na tej IP, bo ruchów nie czułam. Zbadali mi KTG i stwierdzili, że wszystko ok, że panikuje. Ja cały czas czuje młodą bardzo rzadko i lekko w porównaniu do tego jak było np. 2-3 tygodnie temu. Cały czas się nakręcam, mam głupie przeczucie, że coś jest nie tak.

Wzięłam się z mamą za świąteczne porządki i wypindalam wszystko co niepotrzebne wtedy mi trochę lepiej :)

Doczytałam, że Maqnio w szpitalu... biedna, kurka ciągle coś, ile ona się nerwów naje. Dobrze, że mała już się rozbudziła.

Aneta, Konwalijka, ja też jeszcze nie odebrałam dyplomu z zeszłego roku. Liczę na to, że czeka. ;-)

Sesti, widziałam coś takiego ostatnio w sklepie i zastanawiałam się co to może być? HEHEHe teraz już wiem :-D

mój lekarz powiedział, że teraz już kopnięć jako takich nie będzie - dzieci mają coraz mniej miejsca, teraz jedynie można liczyć ruchy, przeciąganie.. więc mniejsza aktywność maluszków jest jak najbardziej normalna..

reklama
A ja najchetniej chodzilabym bez stanika jesli to mozliwe ... ale chyba nie dzisiaj mnie TAK kosmicznie bola piersi ze masakra.... mam juz rozmiar E ... :/ a bez stanika z takimi piersiami to nie bardzo... ale chyba juz mam to w nosie za przeproszeniem booo BOL Brodawek mam naprawde ogronmny . A o 12 jade po recepte i znowu globulki :(

Do góry