reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Witam w kolejny słoneczny poranek!

Cześć Zuzunia, przeprowadź poważną rozmowę ze swoją córką i powiedz Jej, że to jeszcze za wcześnie na wychodzenie....

Corin, badanie glokozą to na prawde nic strasznego, a niestety, jak się nastawisz, tak będzie.... :)

Mailuj, daj znać po wizycie - fajnie, że na 8.00, bo nie musisz czekać cały dzień.... :)

Mam nadzieję, że Maqnio dziś wyjdzie....

reklama
hej balkan:) jakie plany na dziś? ja piorę i to chyba na tyle na dzis ze świątecznych przygotowan;)no i jakies zakupy jak mąż wróci z pracy:) zamierzam na dworze spędzić czas i juz

ja wczoraj niemal calutki dzień spędziłam na leżance na podwórku i nawet mnie słoneczko nieco chwyciło... małemu się chyba podobało, bo brykał jak nie wiem, gdy podciągnęłam koszulkę, to od razu się uspokajał, jak zasłoniłam, to znowu - uparciuch, lubi słoneczko jak mamusia:)
Dzisiaj też zapowiada się pięknie i dobrze, bo podobno święta mają być deszczowe;/ brr

Hej Kochane u nas dziś znów pięknie i słonecznie :-) kurcze ale mialam sny dziwne dziś :-D najdziwniejszym był romans z ginkiem ha ha ha :-D jest przystojny i młody ale bez przesady :-D
Corin badanie ok :-) dasz rade:-)
Mailuj czekamy na wieści :-D
Zuzunia ja polecam to co Balkan poważna rozmowa i pomoże :-)
Sestinko hej Kochana :-) pozdrowionka zostały posłane dla Maqnio i Rózi :-)

jestem w domu, zaraz jade na drugie pobranie krwi. Dostalam ciepla wode z glukoza - ohyda. Wcisnelam do tego pol cytryny i dopiero pposzlo. Teraz czeka mnie wpychanie sie bez kolejki bo o 9 najwiecej ludu u nas do badania. Nie lubie tego.

Krwi upuscili mi sporo bo kazalam przy okazji porobic sobie morfologie i coombsa.

hej wydrussia:) dzięki.
A mi się śnił Kuba Wojewódzki- dzięki Bogu nie był to sen erotyczny hahahhaha
Corin czy przy 0 rh plus tez zrobic?

U Maqnio lepiej :-) mała rusza się od 6 :-) tylko że boleśnie bo tłucze ją po szyjce rączkami :-) w ogóle się nie wyspała bidulka bo noworodki płakały jutro może do domky wróci :-) Kazała Was wszystkie ucałować :-)

sestina to zalezy czy maz ma -. Ja mam rh- a mąż rh+ wiec profilaktycznie co 2 mies sprawdzam

matko, sen erotyczny z wojewodzkim, to musialby byc horror :-D

Dziewczyny też byłyście takie senne po glukozie? Normalnie oczy mi sie zamykają jakby była pora do spania...

ufff czyli była Rózia leniuszkiem - jak moja dzis- ale naliczyłam juz 13 ruchów od 15 min

corin no ale na szczęście tylko gadalismy w tym snie hehe
po glukozie jak po duzym obiedzie - spac spac no i malenstwo nabrało u mnie mega aktywnosci
hmm ginka nic nie sugerowała, wręc zpowiedziała ze przy mojej grupie nie ma problemów- juz się doczytalam- ja musiałabym mieć ujemny wowczas tak

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry