reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

No moja w nocy dawała czadu :-) teraz się wierci i raz po raz kopnie :-)
Corin jasne że tylko obserwacja :-) Rózia wie że jak nie bedzie współpracować to po dupsku od cioteczek z Bb dostanie :-D a po glukozie faktycznie maluszki są bardzo aktywne

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Kochane.Oj dziś pospałam sobie i wyspałam się ale po 2 dniach pracy i zmęczenia wcale sobie nie żałuję.Na szczęście upał zelżał,jest miły chłodzik.Nie wiedziałam,ze Maqnio w szpitalu,bidulka,jak z nią?

Ja mam znowu swędzenia toz to jakas masakra ! Skad to sie bierze :(((( ja chyba nie dam rady juz conajmniej 2 razy w miesiacu przeciez to jest niebezpieczne :/ musze zadzwonic do gin

Juz 3 kapsulki przed wczora popoludniu i wczoraj rano i wieczorem :( posmarowalam pimafucortem ... :( ja juz mam dosc tego nie wiem czy to od tego ze nie depilowalam sie ostatnio czesto bo ja czesto zawsze sie depilowalam i to przez te wloski ... no i nie swediz mnie w srodku tylko na zewnatrz :(

cieszę się, że Rózia zaczęła brykać - musimy Ją jakoś do pionu ustawić, żeby Mamusi więcej tak nie denerwowała....

ja się własnie zbieram do Leclerca, bo postanowiłam zrobić babkę wielkanocną - pierwszy raz w życiu i musze kupić produkty na jajka faszerowane..... a nie chce mi się iść, bo jak pomyślę o tych tłumach ludzi.....

no i muszę 2 okna domyć, bo coś się krasnoludki nie przyłożyły, a już nie będę im przed Świętami reklamacją głowy zawracać.....

reklama
Do góry