reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Emka a moze ona ma tam takie koleczko jak chomiczek hahahaha :D iiiiii przebiera nozkami ! Jakoś tak nie chce mi sie tych świąt :/ ... to gotowanie ... :/ ajjj cos nastroju nie mam siwatecznego w ogole ANI troche

reklama
sestinka obyś się nie myliła.

Dziewczyny a może macie jakis fajny przepis na świateczną sałatkę?????
Nika ale to tak jest, ze jak się mało wazy to sie więcej tyje. Nie martw się moja chudzienka kolezanka przytyła 33 kg i bardzo szybko wróciła do swojego szkieletu.

Zaraz zwariuję , Maciek gra na elektrycznej gitarze... Mam juz dość....

boziuuuuuuu chcialabym miec na plusie 7 kg :szok: ja to juz 12 :-(
Niki no wlasnie tez mysle ze ma tam niezle wyposazona chatke, razem z koleczkiem dla chomiczka :-D ahahhaha tak przebiera nozkami ze niezla atletka mi roznie, albo bedzie jezdzic na rowerku w wieku 1 roczku :-D ahah

a my swiat nie robimy tutaj, pewnie gdybym byla w polsce to mamcia by gotowala, ale tutaj nie czuc nawet atmosfery, poza tym my nie jestesmy za tymi rzeczami zbytnio.

Wisienka nie wiem czy ta znasz ale kazdy ja zna... chyba ... hmm kielki fasoli .... kukurydza tunczyk w sobie wlasnym majonez pieprz i sol BOMBA .
emka no ja z mama w jednej kamienicy mieszkam my z Pawlem pietro wyzej mama nizej ... i oprocz nasd nikt bo dziadzio juz niezyje ... mamy zamiar sprzedac ja ale teraz taka koniunktura ze pozal sie Panie Boze . Mama co roku mowi "W tym roku nie bede nic GOTOWAC wyjezdzam na swieta... " Sraty pierdaty :/ i tak malowanie tych jaj ... salatki sratki ... i ryby :/ i tak 3 dni i wszystko zjedzone :/ albo zmarnowane :/ i siedzenie przy tym stole i zawtanawianie sie co bym jeszcze zjadla... ieee to nie dla mnie zwlaszcza ze tyle przytylam :p
Ale moi rodizce chca sie spotkac jeszcze z tesciami i :/ ajj chyba nie uciekne od tych swiat...
A co do apartamentu Twojej coreczki to koleczko jest na bank albo ten sprzet do cwiczenia miesni nog i rak jak to sie nazywalo gazela ? Gzela ? :| hahaahha do tego basen :> 24h na dobe .... czasami mamcia lyknie cos slodkiego to juz w ogole ja pobudzisz :> ladnie ladnie sie tam u Ciebie dzieje ....
Ale u mnie waldek na wieczor ... a w nocy to czasami sie obudze tak mi daje czadu

ide sie gdzies pokulac... buzi

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry