reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

O kurcze biedna Maqnio ,napewno wszystko bendzie dobrze,trzymam kciuki,przez to to i ja sie wystraszylam i niewiem czy jutro nie isc posluchac tetna ,bo moja malutka zadko sie rusza ,a jak juz to wieczorem ale tylko tak troche ,kurcze mam nadzieje ze to nic zlego,

reklama
aLE KURDE DLACZEGO JA NA PORODOWKE POLOZYLI CZY ONI COS :/ SUGERUJA TYM ? :/ No chyba nie ?! Mailuj wspolczuje kurde jak nie urok to za przeproszeniem sraczka :* Tez sie namęczysz :* ... a to jakies wirusowe? Skad to sie wzielo Maqnio napisala ze KTG wyszlo ok i jest po USG niby weszystko ok ale Rozyczka z polozenia glowkowego przestawila sie na miednicowe itroche ZA DUZO jest wod wiec trzeba to obserwowax . Jutro bedzie jej ginekolog wiec sie dowie dlaczego ja tam polozyli mowi ze masakra dzieci noworodki placza kobietry krzycza no bo to porodowka warunki straszne o nic nie moze sie doprosic ...

Ostatnia edycja:
weronika pozdrów maqnio i przekaż że jak zwykle kciuki tu mamy wszstkie mocne zaciśnięte! może rzeczywiście jak któraś napisała, mała ma dzisiaj dzień odpoczynku? mam nadzieję, że tak i szybko je wypiszą
ale sprawdzić zawsze warto
mailuj tobie też zdrówka życzę
wisienko pytałaś mnie o wagę, przepraszam, bo ja do miasta się powlokłam w tym czasie ;-)mam tyle samo na plus co ty:-D - równo 7, czyli 62 teraz ważę, więc spokojnie nie masz się czym przejmować - i też przybieram tak skokowo najpierw przez 3 miesiące nic, potem trochę się ruszyło, a w 5 przytyłam 3 kg:baffled: ale średnio się na tym skupiam - bardziej na tym żeby w miarę zdrowo jeść i już

kupiłam żółte tulipany i od razu słonecznie w salonie:-) super, że wiosna!

możliwe, że nie mają miejsca na patologii i dlatego ją tam położyli.. wydaje mi się, że za wcześnie na jakieś sugerowanie porodu..no i super, że ktg i usg wyszło dobrze..z pewnościa wszystko będzie dobrze :)

Z usg wlasnie monika napisala ze gorzej bo malaz polozenia glowkowego przeszla w miednicowe... i za duzo wod jest ...
A jak zapytalam dlaczego ja tam polozyli powiedziala ze nikt jej nie chce powiedziec .... a mowi ze miejsc na patologi i ginekologii jest pelno ... ;/ ajj tam moze to tylkochwilowe tak jak mowocie :) Ale ja tam tez wierze ze monika z Rozia sa TWARDE kobitki sie nie daja tak latwo !!!! :) Na pewno wszystko bedzie dobrze
Ja zjadam niby Zielone jablko ktore nie smakuje jak zielone jablko :|

Konwalianka imie od dawna ale to takie kompromisowe bo chce inne:tak:
Weronika pozdrow Maqino, wiem jak jej ciezko:-(miejmy nadzieje ze nic tym nie sugeruja, moze tam jaka lepszy sprzet czy cos juz nie wiem bo skoro sa miejsca na patologii.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry