reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

zapowiada się sporo wizyt w tym tygodniu trzymam kciuki!
ja mam następną dopiero po weekendzie majowym...:-(ale gin mi zapowiedziała, że od tej wizyty już będziemy się widzieć co 2 tyg:happy: a nie co miesiąc

a mnie wzięło dziś na zakupy ciuchowe dla mnie... zrobię się na bóstwo i ruszam w miasto, może upoluję coś fajnego wiosennego na święta:-)

reklama
Cześć dziewczyny i maluszki :*:* ja tylko na chwilkę chciałam Wam życzyć mokrego dyngusa i udanych .świąt,bo pewnie w ciągu tygodnia mnie już w ogóle nie będzie :*:*:*:*
Przeczytałam,że piszecie o ruchach moja mała jest dużoo powyżej pepka bo obija mi żeberka strasznie :-D aż boli :-D nie wiem jak leży,bo ostatnio nózki miała na pęcherzu moim a teraz może już się obróciła :tak: ruchów nie liczę bo szaleje więc jestem spokojna na zapas problemów sobie robiła nie mam zamiaru :-D upławy też mam i to dużo ale wkładek nie używam,bo nie lubię wole majtki zmieniać,,,a co infekcji czy depilacja ma coś do tego nie wiem na moim przykładzie powiem,że nie nic nigdy nie miałam a nie zostawiam tam nic bo nienawidzę... no to cmokam Was mocno i bawcie się w święta dobrze i jedzcie ile się da ... :*:*:*:*
Mało zaglądam powiem Wam szczerze,bo jestem wtedy spokojniejsza nie czytam o lekach infekcjach chorobach czy czymś podobnym i mam fantastyczne nastawienie do reszty tygodni ciąży i porodu ;) buźki

dokładnie wydrusia:)
anula imię u nas było od początku wybrane, bo po prostu wiedziałam, że będzie chłopak, z dziewczynką byłby problem, no ale go nie mamy póki co.. w sumie to wybór męża, a że mnie się podoba, to ma chłopak satysfakcję, że on wybrał:p
fajna ta sukienka sestinko, nawet w moich okolicach, na tej wadze zakładają, że do porodu pójdę z 70 kg!

Ostatnia edycja:
witaj orchidea ale przecież my tu nie tylko o chorobach... ja mam wrażenie, że głównie jednak o miłych rzeczach gadamy :rofl2:
dzięki i tobie też radosnych świąt!!!

Wydrusia zartuje:-D
Ja po 1 usg mialam nadzieje ze jeszcze sie zmieni ale nie i teraz mi bez roznicy wazne zeby zdrowe;-)
Orchidea wesolych swiat;*
Konwalianka ja bylan nastwaiona na ziewczynke i imie bylo a na chlopca moj sie nastawil i chcial Szymon co mi sie nie podoba a ja Maciek i tezrba bylo dojsc do porozumienia:tak:

Orchi wesołych świąt
sestinka no moze się zmieścisz w święta ale po świętach...:-D Ja nie patrze na te wagi bo ja znów mało tyję i jeszcze bardziej się deneruję.
Idę nastawić mięsko do pieczenia:-)

reklama
sestina śliczna kiecka!!!! baaardzo w moim stylu :-) może coś dzisiaj podobnego sexi dzisiaj upoluję
wisienka ja też jestem lekko poniżej dolnej granicy tych norm , ale każde ciało przecież inaczej reaguje - ważna jest waga dziecka, a jeśli ona jest ok, to reszta też

Do góry