reklama
konwalianka
Mały bąbelek
Anula, ja tam też chciałam i byłam nastawiona na dziewczynkę, ale wiedziałam, że będzie chłopak, bo u nas w rodzinie rodzą się sami chłopcy..aż by się chciało takiej dziewczynki ale nieważne co będzie, ważne, że jest i że jest zdrowy
sestino, ta sukienka sie wydaje być uniwersalna.. wiec i po porodzie będziesz mogła założyć
sestino, ta sukienka sie wydaje być uniwersalna.. wiec i po porodzie będziesz mogła założyć
Marzena197235
Fanka BB :)
Witajcie mamuski kochane
mailuj kochana zyczy szybkiego powrotu do zdrowia odegnaj te chorubsko w sina dal , zdrówka Zycze
orchidea wesołych swiat dla was wszystkich
mailuj kochana zyczy szybkiego powrotu do zdrowia odegnaj te chorubsko w sina dal , zdrówka Zycze
orchidea wesołych swiat dla was wszystkich
Veronique1986
Niby w przeciagu 30 minut powinno byc 10 kopniec a ja mam z 17? :| tez mi trudno policzyc... a pytalam Was dlatego ze na tym .. suwacku mam teraz ze powinnam liczyc .... ruchy maluszka i tak mnie to zainteresowalo
NIka to bylo 10 na godzine z tego co wiem i czytalam. Ja tez mam o wiele wiele wiecej, nawet ich nie licze, ale to tez zalezy jaka pora dnia, jak wieczotem to moge z 30,40 naliczyc w ciagu godziny bo wydaje mi sie jakby mla pedalowana na rowerze, o tak: pa pa pa pa pa pa pa ra pa pa pa pa pa pa ra pa
reklama
Wisieńka
sestina no mam prawie 7 ale tyłam zaraz po 20 tc jak przestałam tak wymiotowac po 10 razy dziennie a teraz jakby wszystko staneło. Mam nadzieję, ze jutrzejsza waga dzidzi będzie w porządeczku
Emka, Nika u mnie tez znacznie więcej niż 10
pipi a ile ci przybyło?
Emka, Nika u mnie tez znacznie więcej niż 10
pipi a ile ci przybyło?