reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Anula, ja tam też chciałam i byłam nastawiona na dziewczynkę, ale wiedziałam, że będzie chłopak, bo u nas w rodzinie rodzą się sami chłopcy..aż by się chciało takiej dziewczynki :) ale nieważne co będzie, ważne, że jest i że jest zdrowy

sestino, ta sukienka sie wydaje być uniwersalna.. wiec i po porodzie będziesz mogła założyć

Wisieńka masz racje haha a apetyt mi dopisuje;) A Ty swoją wagą tak się nie martw- taki widocznie Twoj urok czy budowa:)ż emało przytyłaś. Z 5 kg jest?

sestina faktycznie cena żadna - a konwalianka ma rację - krój taki, że po ciąży też będzie super
daj znać jak przyjdzie, bo jestem ciekawa jak na żywo ją ocenisz

dobrze to ja lecę, do później :*

Niby w przeciagu 30 minut powinno byc 10 kopniec a ja mam z 17? :| tez mi trudno policzyc... a pytalam Was dlatego ze na tym .. suwacku mam teraz ze powinnam liczyc .... ruchy maluszka i tak mnie to zainteresowalo :)

NIka to bylo 10 na godzine z tego co wiem i czytalam. Ja tez mam o wiele wiele wiecej, nawet ich nie licze, ale to tez zalezy jaka pora dnia, jak wieczotem to moge z 30,40 naliczyc w ciagu godziny bo wydaje mi sie jakby mla pedalowana na rowerze, o tak: pa pa pa pa pa pa pa ra pa pa pa pa pa pa ra pa :-D

reklama
sestina no mam prawie 7 ale tyłam zaraz po 20 tc jak przestałam tak wymiotowac po 10 razy dziennie a teraz jakby wszystko staneło. Mam nadzieję, ze jutrzejsza waga dzidzi będzie w porządeczku
Emka, Nika u mnie tez znacznie więcej niż 10
pipi a ile ci przybyło?

Do góry