reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

NIki to sie nazywa GAZELKA MALEGO TONIEGO z TV marketu ahahahha na bank ja ma w brzuszku :-D taka mala a juz umie zamawiac rzeczy TV-marketowe xD

reklama
ale tu cisza..pewnie wszystkie mamusie zajęte :) ja na dziś wykonałam zadanie - zrobiłam pranie! resztę dnia przeleżałam na podwórku na rozkładanym łóżeczku - słoneczko super! i chcę więcej

sestino, mam pytanie, jak długo czekałaś na paczkę z pościelą? bo nie wiem czy jest sens zamawiać jeszcze przed świętami..
Anula, czyżby imię wybrane?

Dziewczyny Maqnio znowu jest w szpitalu ... nie czula od rana ruchow Rozyczki na szczescie mala nie owinela sie wokol pepowiny ale Maqnio zostaje na obserwacji bo nie wiadomo dlaczego mala ... sie nie rusza ale puls jest :/

Mailuj usciskam usciskam kurczę ... szkoda mi jej tyle co ona sie nacierpi dziewczyna :( ... Mowila ze raz Rozyczka kopnela ja rano bo z reguly Monika mi zawsze mowila ze Rozyczka jest BARDZO aktywna i bardzo sie przestraszyla i podobno jeszcze dzisiaj ma miec KTG czy jakos tak ...:(

Mailuj ale slyszalam ze Ty tez chorutka jestes biedaku ... :*
Monika wyjdzie na pewno z tych opresji sa silne BARDZO silne i dzielne obydwie z malutka .... bardzo w nie wierze ... :) zreszta jak my wszystkie ... musi byc wszystko dobrze ! Balkan wlasnie to samo monice powiedzialam ale powiedziala ze ulozenie jest ok .... ze powinna czuc ruchy nie znaja po prostu przyczyny .... Dlaczego mala nie chce sie ruszac moze inaczej moze sie rusza ale to nie jest odczuwalne przez monike
Wlasnie maqnio napisala mi smsa " Nikus debile polozyli mnie na porodowce zamist na ginekologii MASAKRA dzieci wyja piguly ozal sie boze i zakaz wstepu gosci UMRE "

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry