reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Czesc Dziewczyny :-) Dzięki za kciuki
Udało się, umowa przedwstępna podpisana. I że facet płaci za mieszkanie gotówką to myślę, że w ciągu najbliższych 14 dni uda się załatwić wszystkie rzeczy związane z kupnem domu i rozpocząć remont. Z mieszkania mamy się wyprowadzić do końca maja. Aż się poryczałam bo w tym mieszkaniu pierwsze dziecko, pierwsze kłótnie i godzenia;-), tu zaczęłam właściwie dorosłe życie jak miałam 18 lat. No ale trzeba isc do przodu. Otworzyć nowe drzwi.
Dodi my urzadzac i remontować skończymy za 15 lat, bo kasy nam nie starczy wcześniej. Ale ten dom to już na całe życie;-)

reklama
Wydrusia, to tam sie licytuj dobrze he:)

Mailuj, zazdroszczę, już tak blisko wyprowadzki.. ja tam lubie takie sprawy heh:) to super że sie udało! Mieszkanie gotówką...chyba z walizką na kółkach przyjedzie hehe

Dodi no własnie gadałam dzisiaj z prawnikiem i on mi gotówę poradził bo ostatnio prowadził kilka spraw wlasnie o to, że ludzie podpisywali akty notarialne i nie placili. A że mi zależy na czasie to koledzy z nami pójdą i przetransportuja nas do banku ;-)

dodi , ja bym chętnie popisała, ale mój dostawca internetu chyba postanowił uprzykrzyć życie ciężarnej kobiecie..nic nie można zrobić, ciągle rwie..kilka aukcji mi przeszło koło nosa, bo wiadomo.. jak coś fajnego to do ostatniej chwili się czeka :(

wydrusia, to dzisiaj objadłaś się, że hej:)powodzenia w licytacji!

mailuj, super że transakcja udana, teraz tylko planować remont:)

34e71qe.jpg
Ha ha i dresik mój :D uciekam Kochane do spanka:** dobranoc :* Buziaczki w brzusiaczki :-) Maqnio Siostrunia dziękuje :***

reklama
Do góry