reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Witam dziewczyny,
Przepraszam, że się tak "wcinam" w rozmowę ale chciałam Was zaprosić do wątku Modowe porady i inspiracje... od niedawna nastąpiła jego reaktywacja
biggrin.gif
Będę wdzięczna za każde porady ale również pytania.

hej dziewczynki, my wczoraj bylismy u znajomych, wrocilismy o 3 w nocy ale do 5 siedzialam z D na salonie i rozmawialismy :-D cos ostatnimi czasy mamy niezly klimat. Nie mowie ze wczesniej go nie bylo, ale moze przeze mnie, a moze przez jego humory troszke bylismy naburmuszeni albo glupie sprzeczki o *******y pojawialy sie co jakis czas. Za to teraz jest , odpukac zeby nie zapeszyc, superancko milo.
Mala od wczoraj rusza sie jak szalona, coraz mocniejsze kopniaki mi daje. Wczoraj u znajomych jak mi 2 razy przyfranzolila to az krzyknelam :-D chyba nie bedzie anioleczkiem po przyjsciu na swiat biorac pod uwage, ze rusza sie prawie caly czas. heheh :-)

u nas dzisiaj znowu upal, wczoraj bylo bardziej swiezo, z wietrzykiem i musialam wziac bluze na wieczor. Alez jestem glodna, zaraz bedzie obiadek wiec uciekam, pojawie sie pozniej.

buziolki brzuchaty :*

Witajcie dziewczyny!My sobie wczoraj bylismy u siostry mojego Tomka,czyli mojej szawgierki ,fajnie i milo sie spedzilo czas ,emko tak jak ty tez mam takie wrazenie ze lepiej sie teraz jakos porozumiewamy ,mniej sie klocimy itp,ty mowisz ze twoja malutka bendzie szalec ,a moja to chyba spokojna bbendzie bo cos tylko wieczorkiem poznym daje o sobie znac ,ale czasami to tez tak niespodziewanie ze az sie wystrasze:-DNo i chyba bendzie Nadia:-)tak jak mowilam,chociaz jeszcze moze sie zmienic ale mysle ze juz nie :)ach i mam stresa ,bo tescioewa do nas na swieta przychodzi ,a to pierwsze swieta co musze wyprawic ja,znaczy my ,ale na szczescie mam zaradnego faceta i mi w wielu rzeczach pomoze ,kochany jest:laugh2:

Hej dziewczyny!

Corin kochana, no my mamy właśnie teraz 38m mieszkanko.. balkonu brak:) ale jakos sie pomieścimy!

Mailuj, tak urządzanie to frajda, ale ciekawe ile na to kasy starczy, jakbym miała nieograniczone fundusze to bym sobie zaszalała hehe:) a po drugie to ja nie wiem jak ja sie zdecyduje na cokolwiek, bo jestem strasznie niezdecydowana:) i nie mam zadnego pomysłu jak mogłoby tam wyglądać:)

Ale dzis ładna pogoda u nas, az chce sie życ.. w końcu pogodnie!

Zabrałam dziś Młodych nad Wisłę. 3 godziny chodzenia. Młodzi dawali czadu na hulajnogach, a mnie nogi wchodzą nie powiem gdzie. Już czuję, że jak przyłożę głowę do poduchy to odpadnę ;-) Pogoda była super, mogłoby być ciut cieplej (zwlaszcza po 17.00) ale nie narzekam ;-)
Najgorsze ze jutro znow trzeba będzie wcześniej wstać.

Dodi, dacie radę. Wizja przeprowadzki naprawdę pomaga :-)

witajcie
piszecie ze mieliscie ladna podgode a u nas pochmurno i zimno myslalam ze sie gdzies wybierzemy a tu ziab jedynie pojechalismy na targ po koscielee i kupilam mlodej kurtke, czaoke i apaszke bo w tej co biega teraz to wyglada jeak 7 nieszczesc
moj mały tez szaleje w brzuchu
zakupy w wiekszosc juz zrobione na swieta malz oglada film na HBO a ja czytam co u Was

Coś dzis słabo piszecie, a pewnie jutro jak wejdę pod wieczór to będzie ze 20 stronek:)
No ale co sie dziwić, pogoda coraz ładniejsza, mezulki pewnie w weekendy w domku, wiec nie tracicie czasu na neta:) tylko ja taka samotna hehe

reklama
Hej Kochane ja już w domciu :-) zjedlismy obiadek i tata wyleciał z propozycją grilla na kolacje więc zaliczyliśmy i obiad i kolacje :p teraz czekam do końca licytacji bo wyszperałam dresik za grosze dla małej i uciekam zaraz spać :-)

Do góry