reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
witajcie mamuski kochane ja czuje sie bardzo dobrze nic nie dol\ega klaudusia o 5,30 dała zdnac o sobie i mamusie obudziła
W tej chwili juz jestem ku koncowi obiadku zaraz kartofle sie dogotuja i beda mieli obiadek , zapowiada sie bardzo ładny dzien dzisiaj co prawda bez upałow ale słoneczko swieci i jest ciepło

Mimi chociaż na 3 dni :-D wystarczy :-)
Hej Marzenko :-) Moja coś się chyba teraz przeciąga :-) wczoraj wariowała a dzis odsypia :-)
Maqnio Skarbie dla Ciebie i Rózi również miłego popołudnia :-) :**

Cześć kobietki! Miłego dzionka wszystkim życzę. Ja szykuję się na urodzinki do szwagra więc czas zacząć się szykować bo trochę to zajmie hihi Buziale

hej dziewczyny:)
Mam takie pytanko - w jakiej ilości wody miałyście rozpuszczeną glukozę (50g). Bo mi kazali sobie samej przygotować roztwór i pani mówiła, że aż w 300ml wodu czyli ponad szklanka. Jak to u was wyglądało??

50 g miałam rozpuszczone w ciepłej wodzie w wysokim kubku więć ponad standardowa szklanka na pewno - zwykła i 1/3 myslę

Ostatnia edycja:
Hej Sestinka :** Miłego popołudnia :** nie pij za dużo :-D
Basieniak ja niestety nie pomogę bo miałam 75 g w kubeczku plastikowym rozpuszczone ...
Kochane ja uciekam na obiadek buziaczki :** będę wieczorkiem :-)

reklama
Witam wszystkie lipcoweczki:-)
Ja dzis nie mam humoru, moze jutro wroci...moj wlasnie robi obiad, zle dzis spalam maly kopal jak szalony i snilo mi sie ze mialam usg i maly byl w brzuchu ubrany w spodnie i bluze z kapturem a pozniej kolejny sen ze rodze wlasnie w tym tyg co jestem obudzialam sie prawie z palczem...
Basieniak mi sami robili ale bylo ponad szklanke tyle ze ja mialam od razu 75g:tak:

Do góry