reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hej Kochane ja właśnie wstałam hi hi hi dziś Lalunia dała mi pospać i tylko raz do łazienki obudziła :-) Ja się powoli zaczynam szykować bo na obiadek do mamusi jedziemy :-) Corin Balkan gratulacje studnioweczki

reklama
hej babeczki!

moj wczorajszy nastroj zupełnie nie nadawał sie na forum, dzis juz ciut lepiej.

sisterek :* buziaczki dla Was dziewczynki Moje Kochane na dobry dzień:*:*
corin gratuluje studnióweczki!a pomysł z przemeblowaniem super, wszyscy na tym zyskacie:)
mailuj &&& za pomyslne sfinalizowanie kupna domku, niech sie Wam tam pieknie mieszka!
dodi cierpliwosci kochana, wkoncu doczekacie sie wymarzonego domku, a jaka bedzie frajda w jego urzadzaniu:)
balkan gratki wielkie i spokojnego III trymestru!
silvia super ze zakupki udane, a wozio sliczny!
konwalianka uwazaj na siebie i sie nie przemeczaj co by kregosłup był dla ciebie łaskawy!

reszcie buzi w brzusi:*

Hej Siostrunia :** Mam nadzieję że już lepiej :-) Rózia szaleje ? :-) Moja od rana troszke się pokręciła i teraz śpiuchna :-) w mojej tzn.Lilki szafie zawitał róż :-)

sister lepiej, lepiej - dziekuje:* Mała tez szalala z rana, teraz pewnie odpoczywa:) no tak, teraz szykuje sie wielka zmiana garderoby z Małego Ksiecia na Mała Ksiezniczke:-) miłego popołudnia na obiadziku!!

hej,
Corin gratuluje studniweczki, meta tuz tuz.
Balkan gratuluje 3 semestru.troche szkoda z ta parada kwiatow, innym razem, mam niedaleko wiec napewno kiedys sie wybiore.
milego popoludnia zycze

Witajcie brzuchatki!U mnie nastrój taki sobie,Maqnio nie łam się,mnie np podłamuje sytuacja w pracy i złośliwość mojej managerki kolejna oraz fakt,ze jeszcze muszę pracować i lekko nie jest,ale jak będę na początku maja u gina to poproszę go choć o tydzień zwolnienia muszę solidnie namarudzić.jak ja bym chciała już siedzieć w domku.U nas zaczęło się lato-żar ok 30 stopni teraz 3 dni,potem oddech ok 25 a potem znów gorąc.eh

reklama
Do góry