reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

mailuj ja mam zgage niezaleznie co zjem wiec juz nie patrze czy to lody czy owoce. a biust H to dosc pokazny :-D ja to chyba nareszcie mam pelne B :-D no moze male C choc nie znam sie zbytnio na tym.

reklama
konwalianko maqnio , anulka i reszte lezacych mamusi dacie rade juz nie wiele zostało nózki go góry i lezec dla dzidzioli kochanych

mailuj ja tez mam po wszystkim zgage dosłownie po wszystkim najbardziej daje popalic na wieczór , za to maluszki beda miały bujne czuprynki

witam wieczornie:-)u mnie juz czysciutko moj z siostra umyli okna, lazienke, meble itd:-)
Corin ja bym poszla do lekarza...
Emka kurcze jak mozna tak sie pomylic, masz racje nagadaj im niech wiedza co robia.
Teska gratuluje:-)przeczucie nie zawiodlo:tak:
kurcze malo chlopcow mamy:tak:u mnie juz pewny po tylu usg i kazdy lekarz mowi ze zawsze pokazuje sikuta:-D
Moja "tesciowa"dzis kupila dla malego rozek, kocyk,kilka kftanikow i spioszek:-)
Ja dzis znowu mam szalenstwa z brzuchem:-(

moje dziecko będzie łyse... :) ja zgagi nie mam :)

mi biust na razie do D dorósł, ale już, jak siedzę w piżamie, to mi na brzuchu leży.... :(

po racuchach Mateusz się rozszalał - chyba, że to szaleje na wieść ile kandydatek tutaj na Niego czeka.... :)

balkan na pewno to ta ostatnia opcja, już się cieszy:) mój za to dzisiaj bardzo leniwy, mam nadzieję, że jutro mu się zmieni

ps. wrzuć przepis, ja nigdy nie robiłam, a może jakoś się skuszę, gdy już będę mogła wstać

balkan moj biust sie zrobil duze G. Do niedawna moj malz sie zemnie smial, ze zamiast brzucha to te moje melony widac.

Anula1989 fajnie miec takich pomocnikow, chatka teraz lsni.

Mnie tez zgaga dopada wszczegolnoci w nocy.

Kochane mamy dziewczynek u mnie 3 wizyty potwierdzily ze bedzie chlopaczek, wiec tez moze byc kandydatem dla waszych pociech:-)

Hej kochane moje! wszystkie bez wyjątku:)

Musze się pochwalić, że sprzedałam dzis nasze stare autko:) aż mi tak dziwnie było, jak ktoś obcy odjeżdzal moim samochodzikiem.. jakiś dziwnie niespokojna jestem, nie wiem dlaczego, nie lubie przeprowadzać takich transakcji sama.. bo mam zawsze dziwne przeświadczenie, że ktoś chcę mnie oszukać, albo poźniej się rozmyśli i co wtedy.. chociaż wiem że autko na pewno jest sprawne.. jeszcze pewnie w przyszłym tyg przyjedzie zmieniać umowę, bo teraz wziął na córkę swoją (był z nią) i pewnie jak sie sowie ile ubezpieczenie ją będzie kosztować bez zniżek to przyjedzie zmieniać na siebie:)

musze doczeytać co tam Was przez cały dzień sie działo:)

reklama
Dodi, no to gratulacje transakcji - ja też bym nie lubiła takich rzeczy sama robić, ale cóż mus, to mus..... ja się na tym nie znam, ale czy nie powinni od razu ubezpieczenia wykupić? Od razu zgłoś samochód do wyrejestrowania oraz do ubezpieczyciela, że go sprzedałaś, żeby nie walnęli gdzieś na Twoje ubezpieczenie....

Do góry