reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Emka dzięki za pamieć , ja się kulam bez przeszkód właściwie.... Kupuję i sprzedaje nieruchomości, na wszystko i przeprowadzkę zostało mi 80 dni .
Wydrussia no to będzie Miłoszka :-) Super ja uwielbiam dziewczyny co się rodzą....
Teśka mówiłam, że ja na odwrót zgaduję:-) Teraz mam już 100% pewności...
Maqnio, no nie panikuj Krzyś jest wolny. Choć nie ukrywam, że kolejka pięknych kobietek na niego czeka;-) No ale Różyczka na pewno będzie miała fory....

reklama
sestina i jak? zadowolona? dobra gatunkowo?

wydrusia, nie ma co, news miesiąca:)
Teśka gratuluje córeczki

ja też będę miała syna, więc z psotki małym- jest już dwóch..dziewczyny będą się musiały o tych rodzynków starać :) o i jeszcze balkan i mailuj maluchy - to już 4

em- ka nieźle Cię załatwili, ale opieka..

a ja po wizycie..no i wiedziałam, że te kłucia wcale nie zwiastują niczego dobrego..niestety szyjka mi się skróciła o 6mm i teraz klops - okien nie umyje, wogóle nic już w domu nie zrobię..

konwalianka bedziemy sie biły o naszych chlopaczków:) przykro mi ze z ta szyjka tak wyszło, bidulko. kurcze coraz wiecej szyjkowych problemow, skad ta przypadłosc, az sie wierzyc nie chce. a jaka jest teraz długa? i jakie zalecenia gina?

maqnio, co poradzisz.. teraz ma 23mm, więc malutko.. główne zalecenie to oczywiście leżenie, nadal biorę leki ze szpitala, tyle, ze wcześniej to było na skurcze, których obecnie niemal nie odczuwam, więc już sama nie wiem..

a ja wcinam krakersy, jakos mi zasmakowaly i nie moge sie od nich oderwac :-D na lody mam parcia co jakis czas ale to wtedy kubelkami jem :-D moj D dopiero sie obudzil ze siesty, normalnie paranoja, chyba od 16:30 spac do 20? a pozniej sie dziwi ze zasnac nie moze wieczorem. Ja mu pokaze. zaraz chyba do kina idziemy, jeszcze nie wiem na co ale juz dawno nie bylam wiec trzeba korzystac hehe

teraz troche z innej beczki..... dziewczyny ktore sa z okolic Bielska Bialej (chyba Corin) lub małopolska. Mozecie polecic mi jakiegos fajnego kamerzyste na wesele?

Ja cokolwiek zjem to mam zgagęmega więc słodycze i lody odpadają.
Konwalianka pomyśl o tym, że nie będziesz usiała sprzątać! To chyba jakiś plus jest...
Ja mam problem z biustem.JUż chyba do H dobijam, normalnie ramiączka mi się wbijają choć grube mam.Nie wiem, chyba sobie utnę...

reklama
Do góry