reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Marzenko do 3 razy sztuka :-D potem znów do 3 :-D i tak w kółko :-) kurde denerwuje sie bo dzis mój mąż miał tomografie komputerową i wstrzyknięty kontrast a teraz ma ponad 39 gorączki :-O chciałam na pogotowie dzwonic bo to nie wiadomo czy cos mozna podać ale on mnie wyzywa że mam nie próbować nawet .... co za człowiek nie da sobie pomóc

reklama
dodi misia kochana jak ja bym nie chciała to nawet tej mojej kruszynki by nie było odwykłam od maluszków juz swoje córki odchowałam to i przywykłam do wygody bez małych dzieci ,gdyby nie mój wspaniały teraźniejszy partner to nigdy bym sie nie zdecydowała i tak jestem wsród was najstarsza w tym wieku bardziej czeka sie na wnuki niz na swoje dzieci
Jednak jestem szczesliwa ze ja bede miała nigdy nie załowałam ze ona bedzie i nie załuje chciałam miec staralismy sie od marca jak tylko odrzuciłam tabletki tak ze na wiecej sie nie zgodze dzieci nie w tym wieku

Wydrusiu a ty nie zartuj sobie tylko wołaj pogotowie wbrew niemu tym bardziej jak nie mozecie zbic temperatury , albo pyralgine mu podaj najlepsza jest na wysokie goraczki tak mi kiedys pan z pogotowia powiedział jak sama miałam prawie 41 i nie mogłam zbic to nie sa zarty zwłaszcza w nocy jest to bardzo niebezpieczne

Ostatnia edycja:
Marzenko, wnuków tez sie jeszcze doczekasz, jeszcze troche poczekaj heh... a ta twoja kruszynka będzie waszym oczkiem w glowie!! i co z tego, że najstarsza, to się nie liczy, będziesz miala zdrową córunie i to sie liczy:)

wydrusiu jest to moja najlepsza ciaza bezobjawowa czuje sie swietnie gdyby nie to ze brzuch zaczyna przeszkadzac to nawet bym nie wiedziała ze jestem w ciazy , ciesze sie bardzo że malutka rozwija sie bardzo dobrze bo to jest dla mnie najwazniejsze , kocham juz niesamowicie ten mój skarbek nie moge sie doczekac do lipca

dodi tego jestem pewna ze bedzie oczkiem w głowie nas wszystkich córki mam dorosłe to pomoga przy Klaudusi , a na wnuki to wiem ze mam czas chociaz jak by sie córka dobrze postarała to mogła bym juz nia byc hehe ma prawie 20 lat a młodsza 18 całe szczescie ze im sie nie spieszy do tego , chociaz starszej córki kol.ezanki juz maja maluszki nawet jedna znam tydzien temu urodziła tez córeczke

Ostatnia edycja:
Marzenko ja troszkę przeszłam z moją Smerfetką ale już wszystko jest ok :-) łożysko się trzyma na swoim miejscu :-) ja też już Kocham tą moją niuńke najmocniej na świecie :-) również nie mogę się doczekać rozwiązania :-)

Zobaczycie jak to zleci! jeszcze tylko troszkę i będziemy je mialy przy sobie... wtedy oczy na zapałki i będziemy błagać żeby weszły z powrotem do brzuszka hehe..:-D

Zartuje oczywiście:)

Wydrusia widze, że mała Lilka nam rośnie:) super imię!

Marzena, a córki jak ci juz duzo pomogą... niech sie troszke przyzwyczaja, będa miały taka małą siostrzyczkę, to na swoje jeszcze moga poczekac troszkę:)

Ostatnia edycja:
Dodiś ciesze się że Lilka jest zdrowa i nie moge się doczekać kiedy ją przytule :-) ciekawe czy bedzie miała czarne włoski(po tacie) czy blond(po mnie) a może łysolek :-) kurcze tyle pytań :-) A imie mężuś wymyślił :-)

Ma gust chłopina! Moj dalej twierdzi że ma czas :baffled:

Pamiętam jak sie zastanawiałam jak będzie wyglądać Michasia:) jak sie urodziła miała dość ciemne włoski (po malżu) ale potem jej pojaśnialy i teraz jest blondyneczką, ale taka ciemniejszą.. ja zreszta też mam ciemny blond:) a z buźki to jest pół na pół oczy ma A. a reszte moją

Druga córa pewnie będzie super podobna do Michasi.. juz widze po tych zdjęciach 3D:)

reklama
Wydrussia gratuluję Ci:)Witamy w gronie małych kobietek:)
Konwalianka pościel, powłoczki i ochraniacz wydają się byc ok- takie standartowe. Kolory ładne choć po pranku się okaże:)
Siostra młodsza przyjechała z warszawy na kilka dni więc spędziłyśmy dziś trochę czasu razem:) Teraz ogarniam się do snu, podczytuję wieści dnia;) i czekam na słoneczny weekendzik:)

Do góry