reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Witam mamuski kochane

corina ty dzisiaj do mnie w moim snie dzwoniłas kiedy przyjde do pracy bo ponoc razem racowałyśmy w jakiejs pozzeri

Potem sniło mi sie ze córka przyniosła mi do pokoju króliczka i cały czas myslałam ze on jest prawie na jawie do Ani mówiłam Aniu przynies mi tu zaraz marchewke , ale moja córa sie ze mnie smiała a miałam oczy otwarte jak jej to mówiłam hehe sama sie z tego śmiałam potem

Zaraz zbieram sie na badanie Echo serduszka Malutkiej Orchidea miałysmy sie spotkac ale jest tak brzydka pogoda ze nie miała bym sumienia z domu cie wyciagac

Hej Mamuśki i Skarbeczki!!

ale Drukareczki od wczoraj się rozpisały!wow!
psota juz sie teleportuje! we dwie zawsze raźniej!
marzenko &&& za ech, ne pewno wszystko jest ok:)
mailuj najwazniejsze ze tata sie odezwał i jest cały i zdrów!
corin to połowe wyprawki masz z głowy, super!

wszystkie mamuski sciskam!!

reklama
Maqnio, Marcin się śmieje, że masz się z mężem teleportować, bo dwóch kobiet w ciąży nie ogarnie;)) hehe;))) A my później się do Was przeniesiemy na pizze do Starej Browarnej;)

Do góry