reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

psota haha ha no fakt dwie baby w ciazy - to chyba nawet supermen nie dałby rady, a na pizze zapraszamy bardzo, tylko starej browarnej juz nie ma, zrobili tam jakis mega komercyjny pub, ale jest jeszcze kilka miejsc w których robia taka pycha:)

reklama
Ale dzisiaj posapałam :) chyba odsypiam wczorajszy stres...

Dzięki dziewczyny za wsparcie. Ja jakoś myślałam, że lepiej na IP jechać. Pierwszy raz jechałam z czymkolwiek po za wyznaczoną wizytą. Potem tak się już nakręciłam, że nawet nie wpadłam żeby zadzwonić do mojego lekarza. No nic każdy uczy się na swoich błędach. Teraz będę wiedziała, żeby im na IP byle czym tyłka nie zawracać bez kontaktu z ginem.

Corin, siostra się przyłożyła do paczki , super :) może ojciec też miał w tym jakiś swj udział ale nie potrafi się przyznać i przy Tobie woli zgrywać obojętnego.

Sest
i, my będziemy mieli taki przwijak, który się stawia na łóżeczku, cos takiego Wyprzedaż Przewijak KLUPŚ 70cm od trendbaby k/WAWA (1560159204) - Aukcje internetowe Allegro

Mi się dzisiaj śniło, że urodziłam ślicznego synka. Troche był podbny do Leona z "usta usta". Miałam go w domu, nauczyłam się go karmić piersią. I pojawił się jeden problem; nie wyprałam ubranek na przebranie i nie mam złożonego łóżeczka. A nikt nie chciał mi pomóc bo mówili, że to za szybko, w końcu mamy jeszcze 3 miesiące... :-D

Wszystkie witam i całuję na dzień dobry

danuska przewijaczek super, i dobrze ze z dzidziem wszystko ok, a takich lekarzy z ip powinni wylac na zbity pysk! co przewijaka to sie zastanawiam czy nie poszukac takiego 80 x 50, czy ten 70 x 50 nie bedzie za krótki do łózeczka, ktore ma 120 x 60, sama nie wiem.

Maqnio, nie ma już?! A my specjalnie jeździliśmy do Torunia na pizze i piernika;) To poproszę namiary na dobre pizzerie:)

Danuska, oni na IP są od tego, żeby Cię uspokoić, ja byłam już trzy razy i mnie to nie interesuje, że im się coś nie podoba. Raz faktycznie nic się nie działo, ale dwa razy, gdyby nie pojechała, to nie wiem, jak by się to skończyło. Także się nie przejmuj ich gadaniem, mają Ci pomóc i koniec.
A sen to też dobry;)

psota u nas to co chwile knajpki zmieniaja, dzis jest pizzeria a jutro sklep z ciuchami, az sie człowiek nie moze połapac. tak z reka na sercu to polecam metropolis, były jeszcze dwie fajne ale pewnie juz ich nie ma, bo ja w miescie to ostatni raz w lutym byłam. jak bedziecie w toruniu to nie waz mi sie Kochana do mnie nie zadzwonic - razem pochodzimy z wózeczkami:*:-)

maqnio moja sąsiadka, która urodziła pod koniec stycznia mówi, że przewijak o 10cm jest wystarczający, że ten większy bardzo wystaje..wiec już sama nie wiem..

a mnie dzisiaj od rana coś męczy, znaczy teraz już nieco lepiej, ale mdłości mam okropne (jak na początku), dodatkowo mam ciągle te kłucia w kroczu..a mały jeszcze tak nisko leży, że chodzić się nie da..dobrze, że w piątek wizyta, to powie mi czy z moją szyjką wszystko ok.

co do pizzy, to ja mogłabym tonami jeść.. dzisiaj mam ochotę jednak na naleśniki, ale nie wiem czy na moje mdłości pomogą..

Maqnio, my co 6-8 tygodni jeździliśmy do Torunia:) Ostatni raz bylismy w sierpniu, później zaszłam w ciążę:) Pizzy nie zjedliśmy w browarnej, myśleliśmy, że mają urlop, bylismy gdzieś przy Boboli, ale tam średnia była:) Na 100% zadzwonię, jak będziemy:*

Konawalianko, tylko się nie denerwuj, do piątku już bliziutko:) Nie przemęczaj się i opoczywaj.

Witajcie, dołączam do Was jako lipcowa mama - łapię się wprawdzie na sam koniec m-ca :-) , ale zawsze to lipiec. Widzę, że ściągacie już całą wyprawkę dla swoich pociech, ja praktycznie mam wszystko, zostały tylko mebelki (jestem leżąca, więc mąż z dokładnym spisem jedzie początkiem maja do Ikei po mebelki), mam jednak dylemat dotyczący wózka. Kupiłyście już jakieś pojazy, które mogłybyście polecić? Wybrałam trzyfunkcyjny Jane Pro slalom revers, ale mimo wszystko zastanawwiam się, czy to dobry wybór.
maqnio, Ty pewnie też przez internet kupujesz?
Pozdrawiam wszytskie przyszłe mamy!

mondy my juz sie "znamy" i kurcze ty faktycznie lipcówka jestes! witaj raz jeszcze!!! ja tylko prze net kupuje - nawet te wszystkie pierdołki - bo małz sie do zakupow w pojedynke nie nadaje:) co do wózków to jesli chcesz kiknij sobie na watek "wozki i wózeczki" brzuchatki tam bardzo fajne pojazdy pokazuja:)
psota to ty w połowie Torunianka jestes!!! piona ziomalko:*:happy2:

reklama
Do góry