reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Balkan :-)
Veronika wszystko jest sprawą gustu, ale pamiętaj, ze pościel kupujesz właściwie na 2-3 lata. Więc nie musi być super jakości, choć oczywiście powinna być 100% bawełny. Dzidzia wbrew pozorom pościeli tak nie brudzi bo przecież śpi ubrana. I pielucha jest zabezpieczona ubrankiem. Dlatego 2-3 poszewki na kołderke wystarczą, ja poduszki nie bedę używać. Prześcieradełek 5-6 szt, można kupić kawałek materiału i uszyć.

Dzień dobry Lipcóweczki!

Ja dzisiaj miałam dobrą noc, nic mnie nie bolało, a i sny całkiem, całkiem, bo erotyczne;) Chyba przez ten celibat;) Dawidek szalał wczoraj cały dzień i cały wieczór, w nocy był spokojny i teraz też śpi, chyba odpoczywa po tych 24-godzinnych harcach;)

Maqnio, ooooooooo tak bardzo się cieszę, że Twój mały Kwiatuszek jest zdrowiuteńki i tak pięknie rośnie! A co do leżenia, to teleportuj się do Poznania, będziemy leżały razem;) Buuuzi:***

Danuska, tak już jest z tymi lekarzami na IP, mnie też potraktowali po chamsku i operowali takim językiem w stosunku do dziecka, że aż się poryczałam, ale najważniejsze, że powiedzą, że z maleństwem wszystko dobrze. Główka do góry:)

Corin, faceci tak mają, co zrobisz;) Najważniejsze, że Ty jesteś zadowolona!

Sis, o 5:30, to ja mam najlepszy sen;) Buuuziaki:***

Mailuj, no to tata faktycznie szybko Ci odpisał…

Sestinko, snu współczuję, a pukania od rana dzidziulka zazdroszczę;)

Veronique, z pościelą nie pomogę, bo jeszcze o niej nie myślałam. Ale chyba poproszę ciocię krawcową, żeby mi jakieś piękne wysmyczyła;)

Balkan, u mnie też za oknem szaro i pochmurnie.

Wszystkie Was mocno ściskam:)

Balkan słonko nie no robiła nie będę :-D wolę kupić żeby w kościele jak "kosmitka" nie wyglądać :-D ;) a fakt pogoda do bani deszcz leje i u mnie a miałam takie dziś plany spacerowe :-D:-D
Co do pościeli to moi rodzice już dla małej zakupili 3częściową bo ja nie chciałam "udziwnień" :-D taka sobie minimalistka jestem :-D a pościel taka Pościel dla niemowląt - Kolekcja - I Love
kolorek mam ecru z polskim napisem,bo jednak na necie się różnią troszkę kolorki ;)
sis Dawidek :*:*:*:*:*: ano widzisz jak my mamy w sumie już 1sze oznaki przebudzenia razem z Tomkiem 5:10 :-D ale,że mała ranny ptaszek to juz było pospane :-D

Ostatnia edycja:
Hej Psotka:) Zapuka zaraz i Dawidek:)
Konwalianka no powinien byc lada moment, dam znać. Wzięłam kolorową pościel w zielono zółte łapki. Nie chcę wszystkiego w różu. Mam jeszcze jedną jasną na zmianę.
Dumałam i dumałam nad przewijakiem i wymyśłiłam że z nóg mojej starej maszyny do szycia, która teraz pełni funkcję stolika w kuchni, zdejmiemy obecny blat i kolega stolarz zrobi nam blat z przewijakiem i szufladą, A potem jak już przewijak nie będzie potrzebny to wrocimy do starego blatu.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry