reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć Balkan :-)
Veronika wszystko jest sprawą gustu, ale pamiętaj, ze pościel kupujesz właściwie na 2-3 lata. Więc nie musi być super jakości, choć oczywiście powinna być 100% bawełny. Dzidzia wbrew pozorom pościeli tak nie brudzi bo przecież śpi ubrana. I pielucha jest zabezpieczona ubrankiem. Dlatego 2-3 poszewki na kołderke wystarczą, ja poduszki nie bedę używać. Prześcieradełek 5-6 szt, można kupić kawałek materiału i uszyć.

Dzień dobry Lipcóweczki!

Ja dzisiaj miałam dobrą noc, nic mnie nie bolało, a i sny całkiem, całkiem, bo erotyczne;) Chyba przez ten celibat;) Dawidek szalał wczoraj cały dzień i cały wieczór, w nocy był spokojny i teraz też śpi, chyba odpoczywa po tych 24-godzinnych harcach;)

Maqnio, ooooooooo tak bardzo się cieszę, że Twój mały Kwiatuszek jest zdrowiuteńki i tak pięknie rośnie! A co do leżenia, to teleportuj się do Poznania, będziemy leżały razem;) Buuuzi:***

Danuska, tak już jest z tymi lekarzami na IP, mnie też potraktowali po chamsku i operowali takim językiem w stosunku do dziecka, że aż się poryczałam, ale najważniejsze, że powiedzą, że z maleństwem wszystko dobrze. Główka do góry:)

Corin, faceci tak mają, co zrobisz;) Najważniejsze, że Ty jesteś zadowolona!

Sis, o 5:30, to ja mam najlepszy sen;) Buuuziaki:***

Mailuj, no to tata faktycznie szybko Ci odpisał…

Sestinko, snu współczuję, a pukania od rana dzidziulka zazdroszczę;)

Veronique, z pościelą nie pomogę, bo jeszcze o niej nie myślałam. Ale chyba poproszę ciocię krawcową, żeby mi jakieś piękne wysmyczyła;)

Balkan, u mnie też za oknem szaro i pochmurnie.

Wszystkie Was mocno ściskam:)

Balkan słonko nie no robiła nie będę :-D wolę kupić żeby w kościele jak "kosmitka" nie wyglądać :-D ;) a fakt pogoda do bani deszcz leje i u mnie a miałam takie dziś plany spacerowe :-D:-D
Co do pościeli to moi rodzice już dla małej zakupili 3częściową bo ja nie chciałam "udziwnień" :-D taka sobie minimalistka jestem :-D a pościel taka Pościel dla niemowląt - Kolekcja - I Love
kolorek mam ecru z polskim napisem,bo jednak na necie się różnią troszkę kolorki ;)
sis Dawidek :*:*:*:*:*: ano widzisz jak my mamy w sumie już 1sze oznaki przebudzenia razem z Tomkiem 5:10 :-D ale,że mała ranny ptaszek to juz było pospane :-D

Ostatnia edycja:
Hej Psotka:) Zapuka zaraz i Dawidek:)
Konwalianka no powinien byc lada moment, dam znać. Wzięłam kolorową pościel w zielono zółte łapki. Nie chcę wszystkiego w różu. Mam jeszcze jedną jasną na zmianę.
Dumałam i dumałam nad przewijakiem i wymyśłiłam że z nóg mojej starej maszyny do szycia, która teraz pełni funkcję stolika w kuchni, zdejmiemy obecny blat i kolega stolarz zrobi nam blat z przewijakiem i szufladą, A potem jak już przewijak nie będzie potrzebny to wrocimy do starego blatu.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry