Mnie się podoba taka Pościel 2cz. + gratis Paseo - Nino - Pościel do łóżeczka 2 częściowa - Pati i Maks , bo jest fioletowa, ale dla chłopca to raczej nie pasuje
reklama
konwalianka
Mały bąbelek
cos Ty psotko, jest bardzo ładna i bardzo pasuje dla chłopca.. sama zastanawiam się nad fioletowym wózkiem!
Veronique1986
Fanka BB :)
Eeee nPsota super filet dla chlopaka a co to chlopak juz musi miec tylko brazy i niebieskie a dziewczynka rozowe
Veronique1986
Hihihih ja widzialam ostatnio taki turkusz czarnym polaczenie .... chociaz ja wozek juz mam kolor CARBON srebrno czarny a i chetnie komus bym sprzedala bo mam i lezy Leżaczek lulu coneco :: mamokupmi - wózki dziecięce, foteliki samochodowe, pościel antyalergiczna, wózki wielofunkcyjne ten w kolorze rozowym jak ktoras z Was bedzie chetna dajcie znac kolyska moze raz byla uzyta za pol ceny
Ostatnia edycja:
Sis, ja chcę dla Dawidka pościel białą z delikatnymi kolorowymi dodatkami, jakoś kolorowe do mnie nie przemawiają Ooo coś w tym stylu Pościel K4 Dzióbek - Amy - Pościel do łóżeczka 4 częściowa - Pati i Maks ale nie taki wzór, hehe
morgenrood
morgenrood zapalenie pęcherza jest dość powszechne, sama miałam ok. 21 tygodnia i małemu nic się nie stało, więc głowa do góry.. dwa maluchy to już coś..pewnie nieźle będą jeszcze dokazywać
a mnie dzisiaj baardzo piersi swędzą.. mam nadzieję, że to nie na rozstępy
kolorowych lipcowe mamuśki
Jak swędzą to znaczy ze rosną pozdrawiam
reklama