reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

Corin u nas jest zupełnie na odwrót...to mój Małż co chwilkę twierdzi, że wszystkiego jest za mało chociaż w rzeczywistości mamy wszystkiego w nadmiarze:-D
Nie przejmuj się Kochana...chłopy najpierw robią, a później myślą...najważniejsze, że przeprosił;-)

reklama
witajcie środowo:)

danuśka chamów nie brakuje, ważne jednak z maluszkiem wszystko dobrze.. trzeba było powiedzieć, ze jak będziesz 3 raz z ciąży, to przynajmniej będziesz wiedzieć czego się spodziewać, a oni są po to by Ci pomóc! ech, co za ludzie..

corin, nic się nie przejmuj.. jak czytałam Twój post, to jakbym swojego widziała.. jak mu listę zakupów pokazałam, to stwierdził, ze połowa nie jest potrzebna - ech..większość mężczyzn taka już jest..ale nie mam mu za złe.. cieszy się z malucha i to najważniejsze, a że sobie pogada.. może stres przez niego przemawia..

I wszystkie mamuśki witam serdecznie:-)

Doberek mamusie :* i szkrabunie :* my już buszujemy od 5.30 :-D:-D mała spać nie daje,ale ja i tak nie lubię długo spać więc cacy jest :-D
danusia no potraktowali Cie bardzo niefajnie,ale cóż nie każdy się z powołania lekarzem urodził i czasem siedzą tam dla kasy tylko ;-) super,że wszystko ok to najważniejsze :*:*:*
maqnio słońce leż kochana bliżej już niż dalej a Bozia w Rózi Ci wynagrodzi :tak:;-)
Pippi ja też mam w głowie,że czas pokaże czy znieczulenie brać czy nie a może cc będę miała nikt nie wie jak to będzie,przewidzieć się nie da co te babelki nasze wymyslą w trakcie :-D:-D:-D
Corin sąsiadeczko nic się nie martw może faktycznie jego wizja poszła na marne :-D ale Ty nie łaź po kącikach i nie płacz bo niunia się będzie denerwowała ;-)
Mój znów małż odwrotnie strasznie mu sie spodobało to wybieranie,szukanie i kupowanie chodzi podekscytowany jak nigdy :-D:-D ale cieszę się,że pomaga bo tutaj nikogo innego nie mam więc liczymy tylko na siebie :tak:
Buziam z rańca wszystkie kobiteczki :*:*:* i ich maluszki :*:*:*:*:-D

Corin z tego wynika, że ojca masz dupowatego, ale za to siostra jest w dechę;-) Coś za coś.
Mój ojciec mieszka w Mińsku , wybuch w metrze zginęli ludzie. Piszę do niego sms i od razu pytam czy wszystko OK. On raczył odpowiedzieć i po 19 godzinach- bez komentarza...
Danuska następnym razem idź po prostu rano do przychodni, żeby położna sprawdziła Ci tętno dzidzi. Nie potrzebujesz skierowania , a szybciej się uspokoisz
Maqnio gratulacje :-) Ale Rózia jest duża :-)
Dodi w to dorastanie to sama chcę wierzyć :-)

Połozyłam się o 4.00 wstałam o 6 oczywiscie nie wyspana... :-( Ale to nic, bo u nas sypie śnieg:szok: Nie mocno, ale zawsze... Cholewcia, mam nadzieję że to juz ostatnie podrygi zimy.

Danuska, wspłczuję ci że musiałaś się uzerać z takim gburem. Ale życie uczy że takich ludzi trzeba brać uprzejmoscią, im bardziej on marudzi i pierdzieli tym bardziej ty jesteś milsza i prosisz o kolejne rzeczy. Zawsze działa. Dowiadujesz się czego chcesz mimo ze gość kisi się we wlasnym sosie złości. Ale skoro tak lubi ;-)

A co do rzeczy które dostałam wczoraj, najbardziej cieszę się z tego leżaczka. Jest dokładnie taki jak planowalam kupić, duży wygodny z pałąkiem na zabawki. Super. Potem cykne zdjecie i wam pokaze. Już to dziś oglądałam znów :-D

Corin i super,że rzeczy się podobają :-D mi właśnie się przypomniało,że dziś już środa i musze palmę na niedzielę kupić :-D,bo tak bez w Palmową do kościółka nie wypada iśc :-D

Hej kochane,
Danuśka kamień z serca zapewne:0 ale nie mogło być inaczej:)
Ja obudziłam sie o 5 z koszmaru ( wczoraj na BB któraś z was pisała o śnie, że krwawiła) no i przyśniło mi się to samo.Ze jakis okres i wogole masskara .Ale mądry organizm wyrwał mnie ze szponów snu- tak czy siak szybko do łazienki na siusiu i "podglądanie" i prawie kibelek ze szczęścia wycałowałam ż eto tylko sen ehh
Ale Natalka vel Nutelka rano o 8 juz tak słodko pukała że mary nocne odeszły w siną dal.
Teraz jestem po sniadaniu i dumam co tu robić z tak ponurym dniem...

Dzien dobry a ja sie wczoraj chyba przejadlam bo tak mnie mdllo ze szok albo cos mi zaszkodzilo ... ale noc jako tako minela dzieki Bogu a na sniadanko paroweczke sobie wciagnelam mniam mniam ... a w Toruniu Szaro buro i ... ZIMNO a ja juz kurtke zimowa wypralam i schowalam :|
Maqnio mnie zarazila barszczykiem ukrainskim wiec dzisiaj gotuje

Danusiu ajjj to mialas przygode no w Toruniu tez jest nie milo ja pamietam jak .... nie widac bylo jeszcze oecherzyka a taki zaspany ginekolog do mnie ze na 80% to ciaza poza maciczna ... :| a pielegniarka tak mi krew pobrala ze odlecialam :| wbila tak igle ze szarpnelam reka :(
Dzieki Bogu ze mam tam ciocie i jakos to bedzie bo sobie nie wyobrazam ....
Czasami to na tej izbie przyjec Ci lekarze sie tak zachowuja wlacznie z pielegniarkami jakby praacowali za kare ;/ j wiem ze nie jestem jedyna w ciazy i moze dziennie takich przypadko w maja setki no ale kurde :/ nie mozna traktowac kazdej kobiety ciezarnej jak lyk herbaty :/ Wazne ze wszystko dobrze . Kobietki jeszcze chcialam sie Was zapytac bo chce kupic kilka kompletow poscieli ... dla Walulka ale :/ hmm tak sie zastanawiam bo kompletnie sie na tym nie znam a rozmawialam z koieta w sklepie to zaproponowala mi jeden komplet za 180zl ?! Warto jest kupowac tak DROGA posciel ? bo Ceny byly od 50 do 250 :| i podobno te od 50 sa bardzo luzno tkane :/ i nieco sztywniejsze ..... tez za dwie pol stowy to jakies tam hawtowane ale poco mi taka :/ Hmmm sama nie wiem myslalyscie o tym ?

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny!

oj pogoda to nas dziś nie rozpieszcza.... :(

Corin, super, że tyle darów od 'siostry' przywiozłaś - szkoda tylko, że ojciec po raz trzeci do bycie dziadkiem się nie poczuwa.... najwyraźniej już się nie zmieni.... szkoda.... :(

Danusia, super, że wszystko OK, ale m.in dlatego Ci radziłyśmy, żebyś do przychodni poszła, a nie na IP - tam na przypadki pt. nie czuję ruchów reagują wysypką..... co oczywiście nikogo nie uprawnia do bycia gburowatym....

Orchidea, przecież Ty masz takie zdolności manulane to zrób palmę sama - będzie na pewno najpiękniejsza ze wszystkich....

oj ja też miałam dziś niedospaną noc, bo mój mąż miał jakąś awarię w pracy, przyjechał tylko na obiad i wrócił do pracy - do 1 w nocy siedział w serwerowni i jakieś systemy stawiał.... :( ja się denerwowałam, a deszcz o szyby walił.....

Veronika, ja jeszcze pościeli nie szukałam, ale myślę, że kupię taką, która będzie ładna i na oko nie spierze się po pierwszym praniu... a co do koronek i falbanek to już kwestia gustu....

i coś jeszcze miałam napisać, ale zapomniałam.....

aha - cześć Mailuj i Sestinka.... :)

Do góry