reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2011

reklama
Dodi, Mailuj - opowiem Wam jaka to bylam dzielna po porodzie, hehe! Ale skoro Wy mowicie ze da sie wytrzymac...
Maqnio! Wow, Rozyczka ponad 1,5 kg ma...Zuch dziewczyna! I mamusia tez zuch, dzielnie lezy, juz niedlugo maj, potem tylko czerwiec.....i bedziemy sciskac te nasze cuda!
A upalow mozecie zazdroscic, ale po jednym dniu by sie Wam chyba znudzilo - ja to tylko tak laze od cienia do cienia, po po slonecznej stronie nie da rady. ;)

pippi ja myślę podobnie jak Ty..nie mam pojęcia jak ja przeżyje ten poród..pewnie wszystko wyjdzie w praniu ;)

maqnio, ale dorodne dziecię:) rewelacja.. a z leżeniem.. no cóż.. przynajmniej wyleżysz się za wsze czasy :)

hanami, taka pogoda mi się marzy..ale pewnie jak już kiedyś u nas będzie (no może nie aż taka)to będę miała dość nosząc brzuszek:)

a ja po tym basenie odczuwam klucie w kroczu..mam nadzieję, że to minie..

maqnio wow! to już niemalże połowa słodkiej wagi;) nie wątpię,że wiedząc jak duza i zdrowa jest kruszyna masz więcej siły w sobie;)

a ja dzisiaj bylam na kontrolnym badaniu, zrobili mi test moczu i wykryli zakazenie pecherza i teraz musze leki lykac... jestem przygnebiona ze maluszki truc musze..... :wściekła/y:

reklama
morgenrood, nic sie nie martw lekarze wiedzą co robią, maluszkom nic sie nie stanie:) szaleją w brzuszku?? moja jest tylko jedna, a daje czadu że hoho a co dopiero dwa takie rozrabiaki:):)

Do góry