reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

danusia dziewczyny mają rację jeśli sie tak niepokoisz to w przychodni położna ma na pewno detektor ;) ja tez byłam u siebie jakis czas temu bo małą czułam leciutko ale serducho waliło więc się od razu uspokoiłam :tak:
wisieńka super,że z tymi skurczami masz spokój i tak ma zostać do lipca :-D oo tak z tą siłą to dziękuję hihi :-D

reklama
tylko ja nie wiem ile warzy :| to jest oznaczone na usg AC/BPD/FL/HC VALUE 860G ? tak corin wszystko gra :) ja oczywiscie niepotrzebnie Panikuje ... i Pani doktor powiezdiala ze jak nie mam co robic i zaczyna mnie strzykac i zaczynam rozmyslac to mam pomysleco konbietach ktore maja wiecej dzieci niz 3 sa wciazy mieszkajana wsi maja ciezka prace i nie maja czasu myslec o bolesciach :)

Ostatnia edycja:
Veroniczka, no i wszystko w najlepszym porządku! Mam nadzieję, że się troszkę uspokoiłaś... :)

cześć Wisienka i Anula.....

wczoraj wieczorem przyszli do mnie znajomi, a mój mąż wyszedł na pępkowe do kumpla - pytają się, a gdzie Marek, to ja mówię, że na pępkowym, a oni - patrząc na mój brzuch - a to nie za wcześnie? :)

Wsio dobrze... niepotrzebnie panikuje .... no ale to moja pierwsza ciaza chociaz kurde to chyba nie regula czy by byla 1 czy 3 to KAZDA mama sie martwi ! tylko ze niema na to czasu TAK JAK JA ! dzisiaj szukam jakiejs szkoly dla przyszlych mam albo jakas gimnastyka ...

Tak, z tymi ruchami to prawda, ale nie w każdej godzinie doby, tylko wtedy kiedy maleństwo nie spi ;-)

Veronique, dobrze ci powiedziała lekarka, ale jak tu się nie przejmowac wszystkim co? Trafiają się egzemplarze które przechodzą przez ciążę jak czołgi :-D ale tych jest malo. Moja tesciowa poszła do ginekologa pierwszy raz podobno dopiero jak jej wody odeszły :szok: ale ona nie chodziła bo się wstydzila rozebrać przed lekarzem - tak mi opowiadała kiedys :/

reklama
Dziekuje Konwalianko :-* :) zaraz wstawie zdjątko :) mojego Artysty :) ktory drapie sie po nosku .Corin a ja sioedzialam w poczealni ikobieta mi mowize to jej 5 dziecko ... bedzie i z czwartym jak jej wody odeszly w domu a maz spanikowany ... cvhwycil za Torbe i mowil no jedziemy szybko to ona " Kochanie spkkojnie jeszcze sobie nogi ogole " Hahaah szczeka mi opadla ...
Powiedziala ze ona uwielbia RODZIC :|

Do góry