reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Witam wszystkie lipcówki.

Widzisz Veronique, że nie ma się co za bardzo przejmować... Super, że wszystko ok, no ale jak mogłoby być inaczej:D

A ja już nie potrafię swojego organizmu zrozumieć. Zawsze często chorowałam, ale też od razu wiedziałam co to będzie i jak szybko się rozwinie, a teraz już nic nie wiem. Nie mam temperatury nic a nic, gardło wygląda w miarę ok, ale coś tam mnie wczoraj pobolewało. No i po tym całą noc się budziłam co chwilę i nie mogłam usnąć bo tak mnie gardło ciągle bolało, i tak całą noc niestety. Już myślałam, że mnie rozłoży. A tu wstałam, minęło może 10 minut i gardło już prawie nie boli (tak minimalnie) i już zupełnie nie wiem o co chodzi...

A i się pochwalę, że wczoraj w końcu pierwszy raz zdecydowałam się kupić komplecik na allegro dla maleństwa. Trochę się tylko boję, czy mnie nikt nie oszuka bo cena minimalna nie została osiągnięta, ale pani zadzwoniła, że zależy jej, żeby sprzedać szybko i może pójść na moją cenę, ale poza allegro bo wtedy podatek ominie. No i po dłuższej rozmowie się zgodziłam, i mam nadzieję, że będzie ok. Ale akurat podobają mi się ubranka więc oby było ok. A to ten zestawik LATO- JESIEŃ 0-6 wyprawka dla córci 40szt też nowe (1517286207) - Aukcje internetowe Allegro

Hej Mamuski i Bąbelki!!
ja znowu spałam jak niedzwiedz:)
corin normalnie medal za ten sen ci sie nalezy, az sie popłakałam ze smiechu:-)dzieki za poprawe humorku z rana:-)
konwalianka co do cery to ja mam inaczej, do tej pory walczyłam z wypryskami, a teraz jakby reka odjał, pewnie wróci jak mała na swiecie sie pojawi:)
veronique no nie moge sie Bąblu do ciebie dodzwonic! super, ze Waldus zdrowiutki, i od tej pory nie panikujemy:*
danuska jak sie martwisz kochana to moze faktycznie na ip podjedz, niech ci pogułka tetna poszuka, trzymam kciuki:*
wisienka super, ze juz ci lepiej, witaj w grupie lezakowołózkowych brzucholów:*
orchi:* eh mi tez bedzie brakowac skaczacego brzusia, z drugiej strony wole maluszka "na zywo":)
basieniak ciuszki sliczne!

reszcie buzi na dzien dobry!

do mnie dzis wpadła na minute mama i od progu do mnie: jejku ale ty na buzi przytyłas!...nie no super..

i prosimy o zacisniecie za nas przecwstawnych paluszkow, bo na 18 wizyta:)

Witajcie. DLugo mnie nie bylo ale cośtam poczytalam....... Dziewczyny to dobrze jak juz jest ok z maleństwem... ja sie denerwuje bo spadla mi waga.... z 61 z dnia 21 kwietnia do przed wczoraj wazylam tak samo a dziś 60,2 juz nie wiem co mysleć.... glowa dziś mnie boli dobrze ze dzieci w szkole mają free wiec se odpocznę dziś w domku caly dzien.... pozdrawiam
aaaa i wózio mi przyszedl... wkońcu.....

witam,
Veronique bardzo sie ciesze ze z synusiem jest wszystko w porzadku.
Corin niezly sen. Powinas pomyslec o napisaniu ksiazki :-)
wisienka dobrze ze sie lepjej czujesz. jednak jak lekarz mowil - nospa i lezenie
danuska jak sugeruje inne dziewczyny zjedz cos slodkiego, a jesli chcesz byc spokojniejsza to wybierz sie do ip.

Zastanawilyscie sie jaki materac wybrac do lozeczka dla dzidzi? jest ich tyle i nie wiem ktory bylby dobry za przyzwoita cene

reklama
Do góry