reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Marzenko, właśnie rano analizowałam co zjadłam na noc i wyszło mi ze nie zjadlam za dużo, wręcz przeciwnie bo kolacje jadłam koło 18.30 i tylko kanapkę. Ale znalazlam winnego. Przed snem "skakałam" po kanalach tv i zatrzymalam sie na kuchnia.tv i tam jakiś anglik prezentował kuchnie bretońska i piekli prosiaka. Ten prosiak skojarzyl mi sie z czlowiekiem, tak na pierwszy rzut oka i pewnie stad ten powalony sen.

Apropo jedzenia, ja juz po zakupkach ;-) (jak to ja) i dzis pomidorowa z makaronem. Ale mam pypcia. Makaron koniecznie drobne swiderki :-D

A wczoraj wieczorem po raz pierwszy wyczułam moją gwiazdeczkę przez brzuch. Nie wiem czy to była główka czy pupka (taka kuleczka) ale głaskałam to jak szalona :-D A małej bylo chyba dobrze bo przysuwała się bardziej :-D Małż też się załapal na głaskanko nawet ją całował i śmiał się że nie wie która stronę dzidzi całuje :-D

Ostatnia edycja:
reklama
konwalianka ale zawsze od kiedy pamietam to mi babcia mówiła zeby nie jesc przed spaniem bo sie cygany beda sniły hehe
corin no to czasami tak jest jak cos w telewizji sie oglada to potem sie w głupotach sni

A ja dzisiaj bede miała zupe grzybowa juz mi sie mocza grzybki suszone przeze mnie nazbierane

Ostatnia edycja:
Marzenka, corin na pewno coś w tym jest.. moja babcia też mnie ostrzegała, ale straszyła czymś innym - już teraz nie pamiętam:)

corin, u mnie też pomidorówka, ale ja uwielbiam z ryżem, a mój Paweł z makaronem, więc każdy będzie miał swoją wersję

trzeba się teraz jakoś ogarnąć i na basen śmigać.. może też na jakieś zakupki się załapię..

Doberek kochane dziewuszki i bąbelki :-D ja dziś o 7mej miałam pobudkę oczywiście mała szalała,że aż wstać musiałam :-D i tak myślę,że strasznie ,mi tego od lipca będzie brakowało hihi chociaż zaczną się "na żywo" kopniaki hahaha
Corin hahahahaha ale żeś mnie rozbawiła z rana,już sobie wyobrażam Twojego męża startującego do Was z jakimś tasakiem hahahah niemożliwa jesteś !! :-DTy zapisuj te sny i książkę dla ciężarnych wydaj " moje koszmary ciążowe na wesoło" haha hicior by był 1sza klasa :-D
marzenka mi też babcia tak zawsze mówila jak mała byłam o cyganach haha
Mi dziś od dłuższego czasu śniła się teściowa koszmar totalny hahahahah

Corin siadaj i pisz scenariusz :-) W koncu jakis konkretny horror powstanie. Jestes twardzielka, ze go nie obusziłaś. Ja bym to zrobila. Widzę, że rozmawiacie o babciach i ich przestrogach. Ja właśnie jestem po rozmowie ze swoją, którą miałam zawieżć na cmentarz bo jest pogrzeb jakiegoś pana z bardzo dalekiej rodziny. Moja babcia stwierdziła, że nie pójdzie ...bo jej nikt nie zaprosił. Co ten wiek robi z ludźmi, są jak dzieci, muszę być w centrum cały czas...
NIc to miłego dnia, ja ambitnie idę pod prysznic :-)

noo, to ja ambitnie, doprowadziłam się do ładu i składu..ale żeby się ogolić, to wyczyn nie lada, a po zacinałam się, że szok:szok:
powoli zbieram się na basen, jeszcze tylko kawusia i w drogę..
miłego dnia Wam życzę..

ps. czy macie może ostatnio problemy z cerą? nie powiem przed ciążą miałam swoje bolączki, ale to co się dzieje od tygodnia, to jakiś koszmar.. ropne wypryski, których nie miałam chyba od okresu dojrzewania! - co się dzieje z tym organizmem :/

reklama
cześć Dziewczyny!

no Corin, sen rzeczywiście niezły....:) Wg moich wielolotnich obserwacji sen nie ma kompletnie nic wspólnego z tym, co, ile i kiedy się zje przed snem.... mi sie śni co noc od jakiś 10 lat - w międzyczasie byłam na diecie, piłam alkohol w mniejszych lub większych ilościach, kładłam się głodna lub przejedzona a śniło się zawsze.....

u mnie od rana piękne słońce, ale właśnie powiedzieli, że nie na długo....

wczoraj cały wieczór miałam strasznie spięty brzuch - po raz kolejny się przekonałam, że nie jestem w stanie zjeść normalnej wielkości obiadu..... na szczęscie rano przeszło.....

Do góry