reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

Hej kochane,
ja mam doła, bo ostatnio Mała rzadko się rusza. Już dzisiaj miałam w nocy koszmary, że... Może dlatego tak się martwię, bo ostatnie USG miałam 3 marca, a następne dopiero 29 kwietnia. Cholera nie chcę panikować, ale jak tak dalej się będę psychicznie zamęczać to pojadę na IP. Może przesadzam ale strasznie się boję. :-(

reklama
danuska, zamartwianie się w niczym ci nie pomoże, a stres dodatkowo wpływa na twardnienie brzucha. Jestem pewna ze z maleństwem w porzadku, ale dla własnego spokoju podejdź chociażby do przychodni, niech ci poszukaja tętna - będziesz spokojniejsza a maleństwo pewnie od razu się wtedy uaktywni :-)

Dzięki dziewczyny, ale nawet nie wiem czy u mnie cos takiego robią. Myślicie, że tak bez rejestrowania się mnie przyjmą? Właśnie chyba muszę gdzieś iść się uspokoić, bo moje galopujące wyobrażenia mnie zamęczą... :-(

Witajcie. Ja po sniadanku. W nocy spałam dobrze, nie miałam skurczy a przynajmniej mnie nie bolało nic i jak były to takie jak maja byc. Teraz juz jestem po sniadanku i piję mleczko.
danusia na pewno jest dobrze, ważne, ze się rusza ale jesli masz sie martwić to jedz. Mnie znowu martwi, ze nie tyję
corin jejku sen całonocny z fabułą:-DI to horror. Kochana zakaz oglądaania Kuchnitv. Mi sie w niedzielę śniło, ze jestem ukrainską prostytutka i pracuję w agencji takiej starenkiej staruszki. To pewnie z powodu braku sexu:-D
balkan nie , no u mnie nawet na chwilę słoneczko nie wyszło:wściekła/y:
marzenka smacznego
majluj kochana umyj za mnie włosy bo mi tej ambicji brakuje dzisiaj
konwalianka zazdroszczę basenu, ja na razie nie mogę i juz mi brakuje
orchi daj ci kochana czas na żałowanie od lipca i siłę:-D

Hej Ptysie ja jestem po wizycie .... tutaj wywiad " Ciaza zywa pojedyncza polozenie plodu zmienne . Mozg i twarzoczaszkaprawidlowe. Warga gorna widoczna o zachowanej ciaglosci . Struktury mozgu syetryczne . Prawidlowy zarys czaszki kregoslupa i konczyn plodu . Serce zlokalizowane w klatce piersiowej czterojamowe koniuszek po stronie zoladka czynnosc serca 146 / minute Prwidlowe odejscie i skrzyzowanie naczyn srodpiersiu prawidlowy zarys pepowiny . W jamie brzusznej widoczny zoladek ponizej kopuly przepony nerki i pecherz moczowy prawdilowej wielkosci . Lozysko na scianie przedniej 1stopien dojrzalosci prawdilowa objetnosc plynu owodniowego . Badanie przez pochwe dlugosc szyjki 41,9 mm kanal zamkniety

Tak, to nawet ci zrobi pielegniarka. Nie musisz wchodzic do gabinetu, podejdź tylko i powiedz w czymm rzecz. Jesli nie maja w przychodni ktg, to prZynajmniej serducha posłuchasz :-) Głowa do góry. Będzie dobrze. A mailuj prawde mowi, maluchy lubią bawić się z nami w chowanego i wtedy nie czuc ich jak zwykle :-)

Danuśka, tak, jak piszą dziewczyny, idź do przychodni - jeżeli w Twojej przychodni jest ginekolog to KTG powinien mieć - idź do rejestracji i powiedz o co chodzi, to powinni Cię przyjąć bez zapisu....

reklama
witam porannie:-)u mnie brzydka pogoda:wściekła/y:
Co do pomidorowej tez dzis zrobie w koncu duzo z tym nie ma roboty wiec wstane na troche:tak:
Corin jaki sen hahaha, ja mam dziwne ale Ty pobilas mnie:-D
Danuska spokojnie, napewno wszystko jest ok ale dla spokoju moze wybierz sie na ip i sprawdza:tak:
Konwalianka ja mialam juz ok cere i teraz mam taki problem jak Ty:-(
Veronique ciesze sie ze wszystko dobrze:-)
Marzenka, Mailuj, Orchidea witajcie:-)
Co do kopania, moj za czesto juz nie kopie tylko sie wierci a brzuch faluje, wczoraj uznalam ze wyglada to jak szlejacy kot w worku:-D
W nocy dlugo zasnac nie moglam, opowiadalam cos mojemu ale i tak padl a ja sie krecilam jak sie nie poloze jest mi niewygodnie:wściekła/y:

Do góry