reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2011

reklama
Maqnio, trzymam i nie puszczę &&&&&&&&
Zuzu, mi się wydaje, że taki spadek o mniej niż kilogram, można uznać za margines błędu. Taka różnica to może być nawet zjedzony większy czy mniejszy posiłek. Ja bym uznała, że waga stoi w miejscu i sprawdziła za kilka dni.
Sylwia, ja też chyba taki jak zuzu mówi, z tego co oglądałam to do 100 można się spokojnie zmieścić.

Daniusia..... problem w tym ze ja waże sie na czczo po siusiu i sie przez to denerwuje. Przed chwilką wrócilam z apteki i sklepu ledwo doszlam..... nie wiem co jest.... glowa strasznie boli i bez sil zrobilam se jesć choć juz jadlam rano nie wiem.......
Co do materacy spokojnie na allegro poszukajcie ja musze szukac 70x120 i znalazlam gryka kokos pianka za 80 zl plus dostawa wiec zwykle wymiary 60x 120 spkojnie mozna taniej kupić moj by mial grubosc ok 8 cm na to tez patrzcie....

hej dziewczyny

cieszę się, że wszystkim już lepiej i chyba humorki też dziś dopisują :-)
zuzu ale takie niewielkie wahania wagi tak jak pisze danuska zawsze są normalne - nawet jeśli codziennie o tej samej porze się ważysz, bo to też zależy od tego ile zjadłaś/wypiłaś poprzedniego dnia... obserwuj wagę przez kilkanaście dni, dopiero będzie można coś potwierdzić
danuska dziewczyny dobrze radzą - jak masz się jeszcze bardziej nakręcać, to szoruj do przychodni - zwykłe słuchawki przecież w każdej mają...

a ja idę zaraz na poszukiwanie zupy-kremu z zielonego groszku, chodzi za mną od kilku dni i nigdzie nie mogę kupić :wściekła/y:
maqnio trzymam kciuki mocno!

pipi
ja gdzieś widzialam w nigelli krem dawala zielony groszek gotowalaa pozniej miskowala smietanka i mozarella w tym razem..... pieprz i sól chyba ale nie ejstem pewni zapisalam se gdzies jak jesteś chetna poszukam bo mialam kiedyś chęc robić

Hej babeczki:)

corin, no strach sie bać, ja bym na niego uważała hahaha ;-)

A ja dzis tez miałam zły sen.. że wstałam rano z łóżka i zobaczyłam na papierze toaletowym krew..i mowiłam do malża, że szybko musimy jechać do szpitala, że jeszcze nie mogę urodzić bo to za wcześnie i tak panikowałam, że nic nie mam przygotowane dla małej, ani ciuszków wypranych ani wozka ani łożeczka! a potem okazało sie że musze do konca ciazy lezec i nawet nie wstawać, bo inaczej za szybko urodzę! Jejku co za sen, aż rano patrzałam na majtki czy nie ma tam krwi..

Veroniqe gratulecje! to super że juz się troszkę uspokoiłaś:)

Maqnio, trzymamy kciuki z malutką:) (imienia nie posiada nadal, bo małż MA CZAS) a moje propozycje mu sie nie podobają..

Mailuj no może masz racje ale teraz to sie boję czy niunio rośnie jak ja spadam z wagi..... ale juz od maja zostanie mi chyba tylko szkola aqua rzucam dla zdrowia maluszka zaczal sie 7 mc a ja jak mi mówi nic sie nie zmienilam..... brzuch nie powiem lekko wieszy.... ale juz sie boje... moze tez stres duzo zaatwień w szkole z dziciakami..... pewnie macie racje. No to zaczynam się dziś obrzerac hhe

zuzu jak będziesz miała chwilkę to wrzuć na wątek o zachciankach, chętnie poczytam, może rzeczywiście nawet ja dam radę;-)
a na razie spróbuję wersji dla leniwych - przejdę się do sklepu i poszukam na mrożonkach:-)

reklama
Veronique gratki ,że wszystko ok z małym
maqnio zaciśniete &&&&&&&&&&&&& :)
zuzu nic sie nie martw raz masz mniej wody w organiżmie raz więcej spokojnie kochana :*
Ja odebrałam wyniki badań na czczo wyszedł mi 81 po glukozie 92 więc jest ok i jestem spokojniejsza ;)

Do góry